Zoeken

Schoonmaakdiensten nodig? Wij zijn inzetbaar!

Schoonmaakdiensten nodig? Wij zijn inzetbaar!

Met onze schoonmaakdiensten kun jij:

  • zeker zijn van een grondig, compleet en professioneel resultaat
  • ervan uitgaan dat wij altijd met je meedenken
  • erop vertrouwen dat wij veiligheid altijd vooropstellen
  • bezig zijn met de werkzaamheden waarvoor je in dienst bent

Met andere woorden: onze schoonmaakdiensten zorgen voor topresultaat!

Ben je als bedrijf op zoek naar professionele schoonmaakdiensten? Top & Top Schoonmaak helpt je graag verder. Wij verlenen tal van schoonmaakdiensten die we hieronder graag aan je toelichten. Bij al onze schoonmaakdiensten zorgen wij ervoor dat veiligheid en kwaliteit voorop staan. Hierdoor kun je onze schoonmaker met een gerust hart z’n ‘ding’ laten doen en weet je zeker dat het geleverde schoonmaakwerk van consistente kwaliteit is.

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »

Schoonmaak

Voor een uitstekende reiniging, een algehele professionele uitstraling van je bedrijf, kunnen wij de reguliere schoonmaak doen. Deze schoonmaakdienst draagt bij aan een positieve eerste indruk van je bezoekers en verbetert het werkgenot van je werknemers. Een verzorgde werkomgeving is namelijk een stuk prettiger om in te werken. We besteden veel aandacht aan je specifieke wensen en kunnen een schoonmaakdienst op maat aanbieden. Misschien wil je bepaalde dingen of delen van het kantoor bijvoorbeeld liever zelf schoonmaken. Bij ons is het allemaal mogelijk. Wij gaan hierover graag met je in gesprek.

Glazenwassers

Onze glazenwassers uit Lelystad werken op de meest uiteenlopende locaties. Denk aan kantoorpanden, verzorgingstehuizen en scholen, niets is ons te gek! Wij weten hoe we je een streeploos en schoon resultaat kunnen bieden. Onze glazenwassers werken bijvoorbeeld met osmosewater en zij maken gebruik van heel goed gereedschap. Wij zijn ervan overtuigd dat het gereedschap en de schoonmaakmiddelen gewoon echt van Top & Top-kwaliteit moeten zijn als we professionele schoonmaakdiensten willen aanbieden!

Ramen wassen op hoogte

We kunnen ook de ramen wassen op hoogte. Wij houden wel van een uitdaging en we zijn goed voorbereid om veilig op hoogte te werken. Schoonmaakdiensten als deze zijn vooral belangrijk voor het schoonhouden van kantoorpanden. Daar kun je niet altijd even makkelijk de buitenkant van het glas reinigen.

Gevelreiniging

Over de buitenkant reinigen gesproken! Een andere schoonmaakdienst die wij aanbieden sluit hier mooi op aan, de gevelreiniging. Hier letten we goed op het gebruik van gereedschappen en de juiste schoonmaakmiddelen. Het is een specialistische schoonmaakdienst, omdat verkeerd gebruik van gereedschap en schoonmaakmiddelen schade kan aanrichten aan je bedrijfspand en dat willen we natuurlijk niet. Je mag van ons professionele schoonmaakbedrijf verwachten dat dat helemaal in orde komt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken.

Vloeren onderhouden

Sommige vloeren worden intensief belopen. Dat zijn vooral vloeren van bedrijven waar veel bezoekers binnenkomen, denk aan winkels en kantoren. Natuurlijk kunnen een goede schoonloopmat én droogloopmat het behoud van de vloeren verlengen, maar er is meer nodig. Wij maken gebruik van goede schoonmaakmiddelen, zodat de vloeren extra worden beschermd. Daarnaast verwijderen we het vuil dat alsnog op de vloeren terecht is gekomen. Wanneer we regelmatig jullie vloeren mogen onderhouden, krijgt het vuil geen kans om veel slijtage te veroorzaken. Het onderhouden van vloeren is een schoonmaakdienst die sterk wordt aanbevolen. De vloer is het eerste contactpunt met je bedrijf. Laten we ervoor zorgen dat deze altijd Top & Top in orde is.

Al onze schoonmaakdiensten kunnen wij in vaste schema’s uitvoeren. Wij adviseren je hier graag over. Onze Toppers zijn flexibel en zetten zich maximaal voor je in. Daardoor kun je onze Toppers zelfs vlak voor een belangrijke meeting inzetten om een grote schoonmaak te laten uitvoeren. Natuurlijk wil je de allerbeste indruk creëren voor die speciale klant. Wij helpen je daar graag bij!

Ben je onder de indruk geraakt van onze professionele schoonmaakdiensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met een verfijnd schoonmaakplan voor je bedrijf. Onze Toppers zitten voor je klaar!

Afbeelding

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »