Zoeken

Schoonmaakbedrijf Urk

Schoonmaakbedrijf Urk

  • Continue kwaliteit
  • Systematisch controle
  • De beste mensen en middelen

Schoonmaakbedrijf Urk

Schoonmaakdiensten op Urk nodig? Top & Top Schoonmaak staat voor je klaar! We hebben al meer dan 20 jaar aan ervaring in de schoonmaakbranche. Daardoor kunnen we met een gerust hart zeggen dat we experts zijn op het gebied van schoonmaak. Wij zijn gevestigd in Lelystad maar onze toppers zijn elke dag door heel Flevoland (en daarbuiten) aan het werk.

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »

Compleet aanbod

Om het makkelijk voor je te maken bieden we je graag het complete aanbod aan schoonmaakdiensten. Denk een reguliere en sporadische schoonmaakdiensten, glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud maar bijvoorbeeld ook dieptereiniging van sanitaire ruimten en keukens. We werken zowel voor bedrijven als particulieren. Geen schoonmaakvraag is ons te gek. Onze toppers slaan hun handen graag voor je uit de mouwen.

Hoe gaat Top & Top Schoonmaak samen met jou te werk?

Stap 1: Leuk om kennis te maken

Na een mail of telefoontje komen we graag bij je woonhuis of bedrijf langs op Urk. Je mag ons je wensen vertellen, wij zullen je nog adviseren waar nodig en samen stellen we een plan op.

Stap 2: Werkplan naar jouw wensen

Na het bezoek ontvang je van ons een offerte inclusief uitgeschreven werkplan. Ben je het ermee eens? Mooi, dan kunnen we voor je aan de slag!

Stap 3: Ontmoet jouw topper

We spreken samen een startdatum af waarop onze topper bij je begint. De topper begint na een korte rondleiding met zijn/haar werkzaamheden volgens het opgestelde werkplan.

Stap 4: Aandacht voor jou

Met een fijn gevoel kan je de dingen doen die jij moet doen, omdat je weet dat de schoonmaak wordt verzorgd. Heb je sporadisch extra schoonmaak nodig? Geen paniek, ook dat pakken we graag voor je op.

Afbeelding

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »