Zoeken

Schoonmaakbedrijf Dronten

Schoonmaakbedrijf Dronten

  • Uitstekende reiniging
  • Systematische controle
  • We zijn flexibel en helpen graag bij andere werkzaamheden
  • Werken alleen met de beste mensen en materialen
  • We blijven ons ontwikkelen en doen altijd wat met jouw feedback
  • Al jarenlang actief in Dronten

Schoonmaakbedrijf Dronten

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Dronten? Kies dan voor Top & Top Schoonmaak. Al ruim twintig jaar kun je bij ons terecht voor professionele schoonmaakdiensten. Mede daarom vind je ons in heel Flevoland en zelfs daarbuiten.

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »

Onze schoonmaakdiensten in Dronten

Het schoonmaken van jouw kantoorpand kan veel tijd in beslag nemen. Denk aan het schoonmaken van het sanitair, de keuken, alle werkplekken en natuurlijk glazenwassen. Deze klus geef je daarom liever uit handen aan betrouwbare schoonmakers. Professionals die weten waar ze mee bezig zijn, van aanpakken weten en enkel werken met betrouwbare en goede materialen. Schoonmaakbedrijf Top & Top Schoonmaak staat juist hier om bekend in Dronten en ver daarbuiten. Naast de reguliere schoonmaak, hebben wij ook vakkundige glazenwassers die bij jouw kantoor de glasbewassing kunnen verzorgen. Ook kun je bij ons terecht voor gevelreiniging en vloeronderhoud.

Reguliere schoonmaak

Wij maken al schoon in zorginstellingen, scholen, showrooms en tal van andere bedrijfspanden. Ons schoonmaakbedrijf opereert vanuit Lelystad, maar heeft ook in Dronten vele ervaren medewerkers rondlopen. Zij zorgen voor een uitstekende reiniging van uw bedrijf.

Glazenwassers

Onze glazenwassers maken de ramen schoon van binnen en buiten je bedrijf met de juiste technieken en materialen. Zo is jouw werkplek niet alleen fris, maar ook helder en representatief. Bij Top & Top Schoonmaak maken wij de ramen schoon met osmosewater. Dit water zorgt ervoor dat er geen vlekken of strepen achterblijven op de ramen en het is beter voor het milieu. Naast het wassen van de ramen, nemen onze ramenwassers ook de kozijnen en waar nodig het glas van roltrappen en liften mee.

Gevelreiniging

Ook reinigen wij gevels van bedrijfspanden. Want jouw gevel vormt (mede) het visitekaartje van je bedrijf. Elke gevel vraagt om een specifieke aanpak. Er zijn gevels die je met een krachtige hogedrukreiniger kunt behandelen. Andere gevels vragen meer om een subtiele aanpak. Geen probleem voor Top & Top Schoonmaak! Van tevoren bespreken we met jou ons plan van aanpak. Uiteraard geven we ook ruim op tijd aan wanneer we langskomen, zodat je daar eventueel rekening mee kunt houden. Als je in Dronten langs een gevel komt die er fris en schoon uitziet? Dan is de kans groot dat Top & Top is langs geweest.

Vloeronderhoud

Het onderhouden en reinigen van vloeren is ook een vak apart. Een houten vloer is totaal iets anders dan een marmeren vloer. Gelukkig weten onze schoonmaakspecialisten wat ze doen en krijgen ze elke vloer weer echt schoon én mooi. Dus verdient jouw vloer op kantoor een grondige schoonmaakbeurt? Neem dan contact met ons op.

Afbeelding

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Dronten?

Hebben wij jou overtuigd? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag langs en gaan als volgt te werk:

Stap 1: Persoonlijke kennismaking

Wij komen graag bij jouw bedrijf in Dronten langs om de wensen en behoeften in kaart te brengen.

Stap 2: Werkplan op maat

Daarna ontvang je van ons een offerte en een concreet werkplan voor de schoonmaak.

Stap 3: Aan de slag

Ben je akkoord met de offerte en het werkplan? Dan spreken we een startdatum af en komen de toppers van ons schoonmaakbedrijf in Dronten jouw kantoor onder handen nemen.

Stap 4: Altijd aandacht voor jou

Dat wat we af hebben gesproken, daar mag je ons natuurlijk aan houden. Maar heb je onverwachts of onvoorzien schoonmaakwerk? Ook dan helpen wij je graag.


Wil je meer informatie over het juiste schoonmaakbedrijf in Dronten? Bel dan naar 0320 230 076. Of stuur een e-mail naar info@topentop.nl.

Afbeelding

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »