Zoeken

Onze toppers

Onze toppers zorgen door heel Flevoland voor schone en frisse werkplekken. Zij voelen zich snel verbonden met de bedrijven en mensen waar(voor) ze aan de slag zijn. En daarom denken ze altijd twee stappen vooruit. Proactief noemen we dat. De schoonmakers van Top & Top hebben namelijk hart voor de organisatie. Jouw organisatie.

Onze toppers aan het woord

Carmen Sollie

Carmen Sollie

Ik ben nog een nieuweling bij Top & Top schoonmaak, maar voel me er al helemaal thuis. Ik maak schoon door heel Lelystad en omstreken. Bij diverse bedrijven, zoals de plaatselijke bakkerij tot aan musea en autodealers. Die afwisseling maakt mijn werk zo leuk. Je ontmoet vele mensen en komt op bijzondere plekken. De sfeer bij Top & Top is een ander aspect waarom ik graag bij dit schoonmaakbedrijf werk. Je wordt gewaardeerd en er is aandacht voor de mens. We zijn namelijk meer dan schoonmakers.

Steve van Abeelen

Steve van Abeelen

Als glazenwasser van Top & Top ben ik voornamelijk buiten aan het werk. En dat vind ik heerlijk. Wij maken de ramen schoon van kantoren, appartementen en woonhuizen. In mijn werk ben ik echt een Pietje Precies en laat ramen en kozijn enkel brandschoon achter. Daar haal ik echt mijn voldoening uit, zeker als de klant dan belt en vertelt dat hij tevreden met ons is. Ik werk al drie jaar graag bij en voor Top & Top. Dat komt ook door de goede sfeer en het begrip voor elkaar.

Rebecca van Bijsteren

Rebecca van Bijsteren

Als teamleider bij Top & Top ben ik de schakel tussen de klanten en onze toppers. Ik bezoek regelmatig de klant om het werk dat wij doen te optimaliseren. Zijn er specifieke wensen of aandachtspunten voor het schoonmaakwerk? Wij pakken ze op. Dat kenmerkt ons: we luisteren naar de klant en gaan met (nieuwe) wensen aan de slag. Daarin vind ik het vooral belangrijk dat zowel de klant als onze medewerkers zich thuis voelen bij Top & Top.

Word ook een topper!

Ben jij een topper? Kom dan werken bij Top & Top.
Regelmatig hebben wij leuke en frisse vacatures.

Vacatures