Zoeken

Onze toppers

Onze toppers zorgen door heel Flevoland voor schone en frisse werkplekken. Zij voelen zich snel verbonden met de bedrijven en mensen waar(voor) ze aan de slag zijn. En daarom denken ze altijd twee stappen vooruit. Proactief noemen we dat. De schoonmakers van Top & Top hebben namelijk hart voor de organisatie. Jouw organisatie.

Onze toppers aan het woord

Ingrid van der Blom

Ingrid van der Blom

Ik loop al even mee in de schoonmakerswereld, maar bij Top & Top en onze klanten voel ik mij echt thuis. Het is er gezellig en het contact onderling is oprecht. Wat ik zo mooi vind is dat je als schoonmaker van Top & Top echt ergens komt. Bij apotheken of gezondheidscentra bijvoorbeeld. En ook daar ontmoet je leuke mensen. Ik bepaal zelf hoe ik mijn werk indeel. Die vrijheid is fijn, zowel voor de klant als voor mij. En ben ik klaar? Dan kun je er van op aan dat alles er weer top & top uitziet.

Steve van Abeelen

Steve van Abeelen

Als glazenwasser van Top & Top ben ik voornamelijk buiten aan het werk. En dat vind ik heerlijk. Wij maken de ramen schoon van kantoren, appartementen en woonhuizen. In mijn werk ben ik echt een Pietje Precies en laat ramen en kozijn enkel brandschoon achter. Daar haal ik echt mijn voldoening uit, zeker als de klant dan belt en vertelt dat hij tevreden met ons is. Ik werk al drie jaar graag bij en voor Top & Top. Dat komt ook door de goede sfeer en het begrip voor elkaar.

Rebecca van Bijsteren

Rebecca van Bijsteren

Als teamleider bij Top & Top ben ik de schakel tussen de klanten en onze toppers. Ik bezoek regelmatig de klant om het werk dat wij doen te optimaliseren. Zijn er wensen of aandachtspunten? Wij pakken ze op. Dat kenmerkt ons: we luisteren naar de klant en gaan met (nieuwe) wensen aan de slag. Daarin vind ik het vooral belangrijk dat zowel de klant als onze medewerkers zich thuis voelen bij Top & Top.

Word ook een topper!

Ben jij een topper? Kom dan werken bij Top & Top.
Regelmatig hebben wij leuke en frisse vacatures.

Vacatures