Zoeken

Offerte schoonmaakbedrijf

Offerte schoonmaakbedrijf

Ben je op zoek naar een offerte van een schoonmaakbedrijf, omdat je bijvoorbeeld je kantoor, winkel of onderneming wilt laten schoonmaken? Dan ben je bij ons aan het goede adres als je in de provincie Flevoland gevestigd bent! Top& & Top Schoonmaak helpt bedrijven in deze regio met het wegnemen van al hun schoonmaakzorgen. Vraag vandaag nog een offerte voor de schoonmaak aan en wij maken er één voor je op maat.

Offerte op maat

Geen kantoor of bedrijf is hetzelfde en vereist dus ook niet hetzelfde schoonmaakwerk. Wij zijn er daarom van overtuigd dat een offerte voor de schoonmaak écht op maat moet worden gemaakt. We luisteren naar je wensen en verwachtingen en die stemmen we zo goed mogelijk met je af in onze offerte. Geef daarom in ons contactformulier zo helder mogelijk je wensen aan ons door, zodat wij in ieder geval een duidelijke eerste indruk kunnen krijgen. Daarna nemen wij contact met je op om wat verder in detail door te vragen. We willen namelijk dat onze toppers altijd aan jouw verwachtingen voldoen.

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »

Wat kost een schoonmaker?

Deze vraag wordt redelijk vaak gesteld, maar hierop bestaat helaas geen eenvoudig antwoord. Er zijn namelijk schoonmakers die de kantoren schoonmaken en schoonmakers die meer gespecialiseerd zijn in gevelreiniging of glasbewassing. Ook het gebruik van speciale apparatuur of specifieke schoonmaakmiddelen kan van invloed zijn op de kosten voor de schoonmaak van (bijvoorbeeld) een kantoor. Wij regelen, indien gewenst, het complete plaatje voor je en verzorgen daarom een op maat gemaakte offerte, waar precies in staat wat jij nodig hebt. De vraag ‘Wat kost een schoonmaker?’ is dus niet 1, 2, 3 te beantwoorden, maar we staan je graag te woord!

Kosten schoonmaakbedrijf

Ook de kosten per schoonmaakbedrijf zullen verschillen. Naast het feit dat schoonmaakbedrijven verschillende prijzen zullen hanteren, gaat het vaak ook nog om een kwestie van de juiste afstemming van de wensen. De offerte voor ons schoonmaakwerk proberen wij zo scherp mogelijk te maken, door precies te weten wat je wensen en behoeften zijn. Zo betaal je nooit te veel en wordt er geen werk gedaan waar je eigenlijk niet om hebt gevraagd.

Top & Top inhuren voor je schoonmaak

Wil je ons professioneel schoonmaakbedrijf inhuren voor de schoonmaak van je bedrijf? Dat zouden wij ontzettend fijn vinden! Wij zijn onder andere beschikbaar in steden in de provincie Flevoland, zoals Zeewolde, Almere, Lelystad en Biddinghuizen. Zou je in het contactformulier of tijdens het telefoongesprek willen aangeven waar je specifiek een offerte voor wilt? Is het voor de algemene schoonmaak binnen in je pand of heb je ook gedacht aan de schoonmaak van de ramen binnen je bedrijf, gevelreiniging of vloeronderhoud? Je kunt ons inhuren voor klein en groot schoonmaakwerk. Wij staan voor je klaar, niets is ons te gek!

Offerte voor kwalitatief ‘Top’ schoonmaakwerk

Ben je (bijvoorbeeld) op zoek naar een offerte voor alleen de glasbewassing van je pand? Dat kan natuurlijk ook! Onze toppers werken alleen met osmosewater, zodat er geen vervelende vlekken of strepen op je ramen blijven zitten. Je betaalt hier niets extra voor. Wij maken alleen offertes waarmee we de kwaliteit van het schoonmaakwerk kunnen blijven garanderen. Wij zijn namelijk pas tevreden wanneer jij dat bent!

Neem eens vrijblijvend contact met ons op

Zoals je al hebt kunnen lezen, komen wij graag in contact met je. De offerte die we je voorstellen is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Zo’n gesprek kan heel verfrissend voor je werken en wellicht zelfs een nieuw perspectief bieden over het belang van een schoon pand. Onze toppers praten graag met passie over hun vak, dus wij zien uit naar je mail of telefoontje!

Afbeelding

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »