Zoeken

Schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf

Ons schoonmaakbedrijf helpt met:

  • Een compleet schoonmaakpakket of een pakket op maat
  • Het schoonhouden van kantoren, bedrijven, winkels en andere panden
  • Schoonmaak van je werkplek in Lelystad, Almere en omstreken

Schoonmaakbedrijf Top & Top is al sinds 2000 een begrip in de wereld van het schoonmaken. Onze medewerkers maken al jaren met veel plezier diverse panden en bedrijven schoon. Uiteraard buiten kantoortijden, zodat onze klanten er geen hinder van ervaren. Zo kunnen zij genieten van een schoon kantoor, zoals het hoort.

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »

Het schoonmaakbedrijf dat jou laat kiezen!

Top & Top laat je kiezen, wel zo prettig! Je kunt een compleet schoonmaakpakket kiezen of een offerte door ons schoonmaakbedrijf laten maken. Diensten waaruit je kunt kiezen zijn bijvoorbeeld glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud. Hiermee kunnen we onze klanten volledig ontzorgen op het gebied van schoonmaak. Je kunt zelf aangeven waar de behoefte van je bedrijf ligt. Op basis daarvan maken wij graag een gerichte offerte. Ons schoonmaakbedrijf is niet alleen werkzaam binnen kantoormuren, maar bijvoorbeeld ook binnen een bakkerij of een showroom van een tegelstudio. We zijn zelfs werkzaam in natuurgebieden, om deze opgeruimd te houden. Kortom, de toppers van ons schoonmaakbedrijf voeren heel diverse schoonmaakwerkzaamheden uit.

Schoonmaakbedrijf Lelystad

Ons schoonmaakbedrijf is onder andere actief in Lelystad. Hier zijn we een van de grootste schoonmaakbedrijven in de omgeving. Ook ons hoofdkantoor is hier gevestigd. In deze stad maken onze toppers al jaren met veel plezier schoon in diverse panden en bedrijven. Zoek je een schoonmaakbedrijf in Lelystad? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Schoonmaakbedrijf Almere

Top & Top is ook werkzaam als schoonmaakbedrijf in Almere en omstreken. De omgeving waarin we werkzaam mogen zijn, breidt gestaagd uit. We vinden het fijn dat ons bedrijf op deze manier steeds meer naamsbekendheid krijgt in en rondom Almere. Dus ook als je een schoonmaakbedrijf in Almere zoekt, zijn wij de juiste partner.

Werken bij een schoonmaakbedrijf

De medewerkers in ons schoonmaakbedrijf halen voldoening uit het schoonhouden van de locaties waar ze werkzaam zijn. Bovenal is ons doel dat klanten tevreden zijn en blijven over de schoonmaakwerkzaamheden die wij voor hen uitvoeren. Als je bij ons aan de slag gaat, kom je in een soort familie terecht, omdat wij een familiebedrijf zijn. Wij vinden het daarom erg belangrijk dat jij het bij ons schoonmaakbedrijf naar je zin hebt. De onderlinge betrokkenheid is dan ook groot. Ben je hier enthousiast door geworden? Bekijk dan hier onze huidige vacatures en word ook een topper bij Top & Top Schoonmaak.

Schoonmaakbedrijf voor glasbewassing

Een van de diensten van ons schoonmaakbedrijf is de glasbewassing. Wij maken de ramen schoon voor bedrijven binnen diverse sectoren. De ramenwassers die bij ons in dienst zijn, zijn echte vakmensen. Bevindt jouw bedrijf zich op hoogte? Geen probleem! Wij hebben de tools in huis om ook op de meest moeilijke of hoge plekken ons vak goed uit te oefenen. Geen enkel raam laten wij vies achter. Uiteraard zorgen we ervoor dat onze glazenwassers geen gevaarlijke capriolen hoeven uit te halen, zodat de situatie voor iedereen prettig en veilig is.

Kantoor schoonmaken

Het is prettig om een schoon kantoor binnen te lopen. Dit kan ervoor zorgen dat die ene klant juist voor jouw bedrijf kiest. Een schoon kantoor zorgt namelijk voor een goede, representatieve indruk. Lees hier meer over hoe ons schoonmaakbedrijf jouw kantoor schoonmaakt.

Hebben wij je kunnen overtuigen van onze professionele schoonmaakdiensten? Top & Top hanteert als schoonmaker hoge standaarden. Dat is maar goed ook, want zo hoeft u zich totaal geen zorgen te maken over de schoonmaak van uw bedrijf.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden voor de schoonmaak van jouw bedrijf kunnen bespreken.

Afbeelding

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »