Zoeken

Kantoren schoonmaken? Top & Top doet het voor je!

Kantoren schoonmaken? Top & Top doet het voor je!

Als je door ons je kantoor laat schoonmaken:

  • Houden wij je vloeren en wanden schoon
  • Houden wij de bureaus stofvrij
  • Nemen wij beeldschermen met een droge doek af
  • Bieden wij ook glasbewassing, gevelreiniging en overig vloeronderhoud als optie aan
  • Zorgen wij voor schone wc’s voor je personeel en je klanten

Kortom, wij zorgen ervoor dat je blij wordt zodra je je kantoor binnenkomt!

Elke dag een schoon kantoor

Hoe prettig is het om op je kantoor aan te komen en te merken dat de schoonmaakploeg weer is langs geweest? De vloeren zijn mooi schoon en de toiletten blinken je tegemoet. Alles ruikt weer lekker fris en hygiënisch. Wie wil dit nou niet? Top & Top zet zich ervoor in om jouw kantoor schoon achter te laten, zodat er verder niemand naar hoeft om te kijken. Ook de schoonmaakwerkzaamheden op jouw kantoor nemen we graag uit handen. Wij kunnen zowel de binnen- als buitenkant van het kantoor schoonmaken, omdat wij ook gespecialiseerd zijn in het schoonmaken van de gevel, glasbewassing en vloeronderhoud. Daarmee bieden wij een compleet schoonmaakpakket aan. Hierdoor grijp je nooit meer naar een lege toiletrol en de doekjes voor je handen zijn altijd aanwezig. Smerige ramen? Daar hoef jij je nooit meer aan te storen. Als je dit wenst, houden we ook dit voor je kantoor bij.

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »

Een schone, representatieve entree voor je kantoor

Onze schoonmakers vinden het belangrijk dat jouw kantoor een goede eerste indruk maakt op je (nieuwe) klanten. Daarom doen wij ons best om jouw kantoor zo goed mogelijk schoon te maken. Van het zuigen van de inloopmat tot het dweilen van de vloer; wij doen er werkelijk alles aan om te zorgen voor een top-entree. Wie wil er nou niet (samen)werken met een bedrijf dat zijn zaken goed op orde heeft? Een schoon kantoor straalt professionaliteit en verzorging uit. Bovendien: niemand vindt het prettig om gebruik te moeten maken van onhygiënische faciliteiten. Op een kantoor horen er geen stofwolkjes te liggen op de vloer en de toiletruimtes moeten gewoon blinkend schoon zijn en fris ruiken. Daar zorgen wij voor!

Wanneer wordt er schoongemaakt?

Wij streven ernaar om het kantoor schoon te maken buiten werktijden, zodat je werknemers hier zo min mogelijk hinder van ervaren. De dag erop zullen zij zeker weten dat we langs zijn geweest! Doordat wij het schoonmaken van de kantoorruimtes uit handen nemen, kunnen je werknemers zich vol concentreren op het werk waarvoor zij zijn aangenomen. De productiviteit gaat omhoog en daarmee ook de omzet. In die zin zorgt het inschakelen van Top & Top Schoonmaak voor alleen maar voordeel. Daarnaast werkt het ook nog eens vele malen prettiger in een schone omgeving.

Onze werkgebieden voor het schoonmaken van kantoren

Wij zijn voornamelijk verantwoordelijk voor het schoonmaken van bedrijven in de provincie Flevoland en omgeving. We maken kantoren schoon in o.a. Lelystad, Dronten, Biddinghuizen, Almere, Harderwijk, Zeewolde, Urk, Swifterband en Emmeloord. Is jouw kantoor op een andere plek in Flevoland gevestigd? Neem dan vrijblijvend contact op voor het bespreken van de mogelijkheden. Natuurlijk komen wij ook graag jouw kantoor schoonmaken!

Kantoorschoonmaak met gevelreiniging

Wij hebben de apparatuur en kennis in huis om de gevels van verschillende soorten gebouwen en kantoren te kunnen reinigen. Sommige gevels vereisen een krachtige aanpak met hogedrukreinigers, maar er zijn ook gevels die kwetsbaarder zijn. Die gevels hebben juist een subtiele, handmatige aanpak nodig. Wij weten wat er nodig is voor het beste resultaat.

Kantoorschoonmaak met glasbewassing

Bij het ramen schoonmaken van je bedrijf denk je al snel alleen aan de buiten- en binnenkant van de ramen, maar onze glazenwassers nemen uiteraard ook de kozijnen mee. Indien nodig kunnen we ook andere beglazing binnen het pand reinigen, denk hierbij aan roltrappen en liften. Dit valt allemaal binnen de mogelijkheden van een op maat gemaakt schoonmaakplan voor jouw kantoor.

Kantoorschoonmaak met vloeronderhoud

Vanuit ons bedrijf behandelen wij ook allerlei soorten vloeren, want goed onderhoud van de vloer zorgt ervoor dat de levensduur van de vloer verlengd wordt. Denk hierbij aan tapijt, linoleum, natuursteen of parket. In een kantoor worden de vloer namelijk veel belast door het gebruik van bureaustoelen en het heen en weer lopen van personeel. Daarom is goed onderhoud extra belangrijk! Top & Top heeft de expertise in huis voor het beste onderhoud.

Ben je ervan overtuigd dat je je kantoor wilt laten schoonmaken door Top & Top? Neem dan eens contact met ons op. Bel naar tel. 0320 – 23 00 76 of stuur ons een bericht via onze contactpagina. Wij staan voor je klaar!

Afbeelding

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »