Zoeken

Schoonmaken van bedrijfspanden, dat doen we!

Schoonmaken van bedrijfspanden, dat doen we!

Met ons schoon bedrijfspand kun jij:

  • zeker zijn van een grondig, compleet en professioneel resultaat
  • ervan uitgaan dat wij altijd met je meedenken
  • erop vertrouwen dat wij veiligheid altijd vooropstellen
  • bezig zijn met de werkzaamheden waarvoor je in dienst bent

Met andere woorden: wij zorgen voor topresultaat!

Een heerlijk schoon bedrijfspand; als je daarnaar op zoek bent, dan ben je bij Top & Top aan het juiste adres! Wij zorgen voor het beste visitekaartje naar je klanten: een schoon bedrijfspand. Onze schoonmakers zorgen voor een professioneel schone werkomgeving. Van glasbewassing tot gevelreiniging; ons schoonmaakbedrijf is de juiste partner voor jouw schoon kantoor.

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »

Grondig schone bedrijfspanden

Wij van Top & Top vinden het schoonmaken van bedrijfspanden ontzettend belangrijk. Het is een belangrijke basis voor verschillende delen van jouw bedrijfsvoering. We sommen ze even op:

  • Je werknemers werken prettiger en dus ook efficiënter als het pand er netjes bij staat.
  • Je hoeft je niet meer bezig te houden met het legen van afvalbakken of het netjes houden van de werkplekken. Weer een zorg minder.
  • Je klanten krijgen een goede eerste indruk en dat is natuurlijk wat je wil!

Wij zorgen voor de juiste materialen en schoonmaakmiddelen, zodat het pand er altijd keurig uitziet. Onze ervaren schoonmakers weten precies welke reinigingsmethode het meest geschikt is voor de klus die hen te wachten staat. Een grondige reiniging wordt ons door steeds meer bedrijven toevertrouwd. Is jouw bedrijf het volgende dat wij mogen helpen?

Schoonmaakwerkzaamheden binnen je bedrijfspand

Alles wat binnen je bedrijfspand schoongemaakt moet worden, kun je door ons laten doen. Denk bijvoorbeeld aan het sanitair, het glaswerk, de vloeren en dergelijke. Bespreek met ons de mogelijkheden en wij maken graag een schoonmaakplan voor je bedrijf. Tijdens dat gesprek zullen we je naar je wensen en eisen vragen en tevens met je meekijken, zodat je niets vergeet. Wij willen dat je echt 100% tevreden bent en niet slechts grotendeels.

Professionele reiniging van gevels

Onze specialisten weten precies wat nodig is voor de professionele reiniging van jouw gevel. Geen gevel is hetzelfde door het gebruik van verschillende materialen. Denk daarbij aan gevels met een metalen afwerking, een houten afwerking of een gevel van natuursteen. We komen het allemaal tegen en onze Toppers weten wat wel én wat niet kan. Daardoor weet je zeker dat we de buitenkant van jouw bedrijfspand op de juiste manier schoonhouden zonder schade te veroorzaken. Wij gaan altijd voor het beste resultaat. Als je niet tevreden bent, zijn wij dat ook niet. Wij begrijpen dat het bedrijfspand representatief is voor je bedrijfsvoering. Dat zul je merken aan de kwaliteit schoonmaakwerk die wij bieden.

Schone ramen en vloeren - Kortom, een schoon kantoor

Ook zorgen wij ervoor dat je bedrijfspand altijd schone ramen heeft. Algen en mos geven gauw een onverzorgde indruk, dat zal je niet overkomen als je het overlaat aan onze Toppers! Of de ramen zich op hoogte bevinden of niet, wij klaren de klus. Nadat wij zijn geweest, geven ze letterlijk de beste indruk en zijn een belangrijk onderdeel voor de frisse uitstraling van je bedrijfspand. Ons professioneel schoonmaakbedrijf zorgt voor continu goed onderhouden ramen.

Kantoor of bedrijfspand laten schoonmaken

We geven je graag meer informatie over de mogelijkheden in jouw specifieke situatie. Neem contact met ons op om vrijblijvend een offerte op maat aan te vragen. Een schoon bedrijfspand is essentieel voor de bedrijfsvoering. Wij begrijpen wat je nodig hebt en passen ons volledig aan op je wensen en eisen. Ook kunnen wij flexibel schakelen, bijvoorbeeld wanneer je een belangrijke afspraak hebt. We kunnen dan nog voor de tijd je pand weer spic en span maken.

Afbeelding

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »