Zoeken

Schoonmaakwerk Lelystad

Schoonmaakwerk Lelystad

Werken bij Top & Top Schoonmaak in Lelystad

  • Schoonmaakwerk in Lelystad dat bij jou past
  • Je verdient minimaal € 11,83 per uur (bij 21+)
  • Huiselijke bedrijfscultuur en top collega’s

Schoonmaak vacatures Lelystad

Op zoek naar schoonmaakwerk in Lelystad? Bij Top & Top Schoonmaak krijg je, naast een schoonmaakbaan, toppers als collega’s en een werkgever die aandacht heeft voor jou. Het is voor ons belangrijk dat jij je thuis voelt bij Top & Top en natuurlijk ook op je werk. Daarom bekijken we altijd vanuit jouw perspectief welke werklocatie bij jou past. Op die manier vinden we voor jou schoonmaakwerk op een locatie waar jij je goed voelt en het naar je zin hebt!

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »

Passend schoonmaakwerk in Lelystad voor jou

We hebben veel openstaande vacatures voor schoonmaakwerk in Lelystad en er zit ongetwijfeld iets voor jou bij. We houden rekening met wat voor een locatie bij jou als persoon past. In elke zin van het woord. We kijken naar het aantal dagen en uren wat je wilt werken, op welke tijden jij het liefste werkt en of de werkzaamheden en de omgeving prettig voor jou zijn. Vanuit daar koppelen we jou aan één of meerdere werklocaties. We hebben schoonmaakwerk door heel Lelystad beschikbaar en daarom ook vlak bij jou.

Schoonmaakwerk in Lelystad

We hebben altijd geschikt werk voor jou. Hoe dat kan? Iedereen is anders, en dat geldt ook voor onze klanten. Van kantoorpanden, zorginstellingen en woonhuizen tot autogarages. Zo verschillen ook de werkzaamheden bij uiteenlopende klanten. We zoeken altijd naar de juiste combinatie van onze toppers en klanten. Zo zorgen we ervoor dat klanten tevreden zijn en onze toppers met plezier naar hun werk gaan.

Flexibel schoonmaakwerk in Lelystad met veel vrijheid

Bij Top & Top Schoonmaak heb je veel vrijheid. Vrijheid om zelf je werkdagen en vakantiedagen in te delen en vrijheid in je werk. We hebben altijd een luisterend oor, heb je ideeën over wat beter zou werken op een locatie? Vertel het ons. We moeten het samen doen en moedigen initiatief nemen dan ook aan. We zijn ook flexibel, wil je graag invalwerk doen? Dan kan dat zeker! Veranderd er iets aan je privéagenda en daardoor aan je beschikbaarheid? Geen probleem, dan kijken we samen wat er nu passend is voor jouw situatie.

Top & Top Schoonmaak jouw nieuwe werkgever

Als je bij het Top & Top team hoort dan kun je ook altijd bij ons terecht voor een kop koffie of een goed gesprek op onze thuisbasis in Lelystad. Het is voor ons van belang dat jij je goed voelt en daar doen we dan ook graag wat voor. Je bent altijd welkom, we nemen altijd de tijd om in gesprek te gaan en doen ons best om daar waar kan te helpen. Geen vraag is te klein of te groot.

Afbeelding

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »