Zoeken

Schoonmaakbedrijf Emmeloord

Schoonmaakbedrijf Emmeloord

  • Alle schoonmaakdiensten onder één dak
  • Schoonmaakplan geheel afgestemd op jouw wensen en behoeften
  • Korte lijnen en denken altijd mee
  • Meer dan 20 jaar aan ervaring

Schoonmaakbedrijf Emmeloord

Schoonmaakbedrijf in Emmeloord nodig? Je hebt je nieuwe, ervaren en betrouwbare partner gevonden! Top & Top Schoonmaak is met al meer dan 20 jaar aan ervaring een begrip in Lelystad en omgeving. Omdat we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »

Schoonmaak in Emmeloord

Ook in Emmeloord is Top & Top Schoonmaak jouw betrouwbare partner in de schoonmaak. Met al meer dan twee decennia aan ervaring kennen wij het schoonmaak vak van binnen en buiten. We werken uitsluitend met de beste middelen, materialen en mensen! Ook weten we dat ieder pand en bedrijf uniek is en daarom een op maat gemaakte aanpak vereist.

Toppers in schoonmaken

Iedereen verdient een schone werkplek. Naast dat het prettiger is om in een schoon kantoor te werken zijn mensen ook bewezen efficiënter. Daarbij wil je natuurlijk dat je bezoek kunt ontvangen in een representatieve ruimte. Jouw pand is jouw visitekaartje daarom is het zeer belangrijk dat deze er schoon en verzorgd bijstaat. Schoonmaken is dus cruciaal, maar we begrijpen het als je er zelf niet de tijd, kennis of middelen en materialen voor hebt. Daar komt Top & Top Schoonmaak in beeld.

Alle schoonmaakdiensten

We willen het jou zo makkelijk mogelijk maken. Daarom verzorgen we bij Top & Top Schoonmaak al jouw schoonmaakwerk. Naast de reguliere schoonmaak regelen we ook de glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud en specialistische reiniging. Zo heb je al je schoonmaakdiensten onder één dak.

Afbeelding

Uitgebreide schoonmaakdiensten in Emmeloord

Reguliere schoonmaak

Met Top & Top schoonmaak als jouw partner weet je zeker dat jouw bedrijfspand in Emmeloord altijd op en top schoon is. Vanuit jouw wens en met ons deskundige advies kijken we samen naar de frequentie van de schoonmaak. Onze topper komt dan op de afgesproken dagen en tijden het schoonmaakwerk verrichten, met een glimlach!

Glasbewassing

Naast schoonmaakwerkzaamheden verzorgen we ook graag het wassen van je ramen. Want bij een mooi schoon kantoor horen natuurlijk ook streeploze raampartijen. Onze glazenwassers in Lelystad komen altijd bij je langs wanneer het jou uitkomt.

Vloeronderhoud

Alle vloeren zijn op z’n tijd (afhankelijk van de mate van gebruik) toe aan onderhoud. Ook dat regelt Top & Top Schoonmaak voor je. Met alle kennis, kunde, middelen en materialen in huis zorgen we snel weer voor een glanzende vloer waar jij blij van wordt.

Gevel schoonmaken

Wij hebben ook specialisten in huis die je gevel weer spik en span kunnen maken. Zo behoud jij het overzicht over de gevel schoonmaak en weet je gelijk bij wie je moet zijn als er wat is. Is de gevel om welke reden dan ook echt toe aan een extra reinigingsbeurt? We komen naast de afgesproken dagen ook op oproep bij je langs.

Specialistisch reinigen

Boven op de schoonmaak, glasbewassing en gevelreiniging kun je ons ook altijd inzetten voor bijvoorbeeld opleveringen of bouwschoonmaak. Geen vraag is ons te gek.

Afbeelding

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »