Zoeken

Gevel schoonmaken

Gevel schoonmaken

Doordat wij je gevel schoonmaken, kun jij:

  • zeker zijn van een schone gevel – altijd weer
  • ervan uitgaan dat wij met je meedenken
  • erop vertrouwen dat wij veiligheid tijdens het schoonmaken van je gevel altijd voorop stellen
  • verzekerd zijn van een stralend schone gevel
  • bezig zijn met je eigen werkzaamheden

Met andere woorden: ons schoonmaakbedrijf zorgt voor topresultaat!

Een vervuilde gevel is natuurlijk geen goed visitekaartje voor jouw bedrijf. Je klanten lopen langs en krijgen een eerste indruk die niet optimaal is. De gevel schoonmaken is daarom een belangrijk onderdeel voor jouw bedrijf. Een schone gevel wekt direct bij de eerste indruk het gevoel op dat jullie organisatie het allemaal goed geregeld heeft – en zo hoort het!

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »

Buitengevel schoonmaken

De buitengevel schoonmaken is iets waar niet te licht over moet worden nagedacht. De verschillende materialen (vooral bij moderne kantoorpanden) vereisen een andere aanpak. De gebruikte schoonmaakmiddelen moeten daarom op het materiaal van de gevel worden afgestemd. Een buitengevel schoonmaken is ook niet zonder risico. Onze toppers weten precies hoe we met de verschillende gevelmaterialen om moeten gaan en staan voor je klaar om jouw buitengevel écht goed schoon te maken.

Een hogedrukreiniger voor de gevelschoonmaak

Een hogedrukreiniger is een belangrijk gereedschap voor het schoonmaken van de gevel, maar ook dit gereedschap is niet zomaar te gebruiken. De waterdruk van de hogedrukreiniger kan – als deze te hoog is – je gevel zelfs ernstig beschadigen. Onze Toppers weten welke waterdruk geschikt is en zullen daar altijd rekening mee houden.

De buitenmuur reinigen

Een buitenmuur is van veel harder materiaal dan een dun metalen afwerklaag van een modern kantoorgebouw. Op de buitenmuur kunnen we goed aan de slag met de hogedrukreiniger. Wel controleren we eerst of de voegen niet poreus zijn. Een buitenmuur reinigen is overigens ook niet altijd even eenvoudig, omdat we stevig rekening moeten houden met eventuele lekkage die kan ontstaan. Het water kan op plaatsen terechtkomen waar het bij een normale regenbui nooit zal komen. Dit geeft een verhoogd risico op lekkage. Onze toppers houden hier rekening mee en doen hun uiterste best om lekkages te voorkomen, daar kun je van uitgaan!

Mate van vervuiling van de gevel

Er kan allerlei vuil op je gevel terechtkomen. Weersomstandigheden spelen een rol bij de schoonmaak van je bedrijfspand, maar ook de locatie. Ligt je bedrijf midden in de stad met veel voorbijkomend verkeer, dan zien we veel roetaanslag. Bevindt je bedrijfspand zich meer in bosrijke gebieden, dan spelen mos en zand een grote rol. Desalniettemin is je gevel schoonmaken in alle omstandigheden erg belangrijk. Dit kan uiteindelijk verkleuring of schade aan de verflaag of het materiaal voorkomen.

Waarom niet zelf de gevel schoonmaken?

We hebben al een aantal punten genoemd waarom je niet zelf de gevel van je kantoorpand moet schoonmaken, maar er zijn nog een paar punten van belang als je je gevel wilt schoonmaken.

Hoogte van de gevel

Wil je je gevel of de ramen schoonmaken op hoogte? Dan loop je een flink veiligheidsrisico. Onze toppers weten hoe zij veilig op hoogte kunnen werken en beschikken ook over speciale gereedschappen hiervoor. Loop zelf geen risico en/of stel je medewerkers hier ook niet aan bloot.

Schade aan de gevel door schoonmaak

Wij weten precies wat we moeten doen om geen schade aan jouw gevel te veroorzaken. Denk daarbij aan de gebruikte schoonmaakmiddelen, het hanteren van speciale gereedschappen, schoonmaken met de juiste waterdruk, etc.

Inhalatie van chemische stoffen

Tijdens de gevelschoonmaak kunnen er dampen vrijkomen die slecht zijn voor je gezondheid. Dit is onder andere afhankelijk van de gebruikte stoffen. Wij gebruiken stoffen die zo min mogelijk schadelijk zijn voor jouw en onze gezondheid. Verder gebruiken wij ook hier beschermingsmaatregelen. Wanneer je zelf aan de slag zou gaan met het schoonmaken van de gevel, kan het zijn dat je middelen en methodes gebruikt die wél zorgen voor schadelijke inhalatie. Dat moet je echt niet willen.

Wij komen graag je gevel schoonmaken

Bespaar jezelf dus de moeite en laat het schoonmaken aan ons over. Ons professionele schoonmaakbedrijf helpt je hier graag mee verder. Neem contact op voor een offerte van ons schoonmaakbedrijf of bel vrijblijvend voor meer informatie!

Afbeelding

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »