Zoeken

Ramen wassen op hoogte

Ramen wassen op hoogte

Door ons je ramen op hoogte laten wassen:

  • Wij werken veilig en accuraat
  • Flexibel in werktijden
  • Stralend schoon resultaat, ook bij hooggelegen ramen
  • Gebruik van osmosewater
  • We laten alles weer keurig netjes achter


Met andere woorden: wij zorgen voor een professioneel resultaat!

Een vak apart

Ramen wassen op hoogte is een vak apart, dat je als schoonmaakspecialist wel goed in de vingers moet hebben. Er moet namelijk gedacht worden aan:

  • Veiligheid
  • Het juiste weer
  • De juiste reinigingsmiddelen en gereedschappen
  • De gebruikte techniek


Als een van de bovenstaande punten niet in orde is, gaat het in de meeste gevallen niet goed. Wij van Top & Top weten hoe we ramen moeten wassen op hoogte en dit doen we ook graag voor jouw bedrijf of kantoor.

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »

De veiligheid bij het wassen van ramen op hoogte

Als we kijken naar veiligheid, dan is het van belang dat we geen ongelukken krijgen door gevaarlijke capriolen uit te voeren of onveilige schoonmaakmiddelen te gebruiken. Ook het gereedschap dat wij gebruiken moet veilig zijn. Dit allemaal zodat de veiligheid van jouw en onze medewerkers kan worden gegarandeerd. Niemand wil schone ramen ten koste van iemand anders. Bij het ramen wassen op hoogte moet daarom nog beter worden gelet op de uitvoering ervan dan wanneer ramen op goed bereikbare hoogtes worden gewassen.

Het juiste weer

Natuurlijk moet het weer ook meezitten wanneer je de ramen op hoogte wilt laten wassen. Denk daarbij vooral aan de wind; bepaalde gereedschappen zijn hier gevoelig voor. Naast het belang dat we hechten aan veiligheid, willen we er ook graag voor zorgen dat we door het weer geen ramen of kozijnen beschadigen. Bijvoorbeeld door uitschieters wegens windvlagen. Ook willen wij je een stralend resultaat bieden. Dat lukt ons niet goed als het continu waait en/of regent.

De juiste reinigingsmiddelen en gereedschappen

Wij gebruiken graag veilige reinigingsmiddelen. Veilig voor onze schoonmakers, maar ook veilig voor je ramen en kozijnen, zodat bijvoorbeeld niet de verf van je kozijnen wordt aangetast. Ook proberen we zoveel mogelijk te letten op de duurzaamheid hiervan. We willen graag dat je zo lang mogelijk kunt genieten van een stralend, schoon resultaat.

Daarnaast zijn de gereedschappen heel erg belangrijk. Voor een ladder is bijvoorbeeld goede grip op de grond van cruciaal belang. Daarnaast willen we natuurlijk ook niet je vensterbak op hoogte beschadigen door onze ladder. Dat zijn allemaal punten waar wij zo goed mogelijk op proberen te letten.

Naast het gebruik van een ladder is een andere manier van ramen wassen op hoogte het telescopisch ramen wassen. In principe zou je dit kunnen zien als een wasser op een lange stok, met daarbij een toevoer van stromend osmosewater. Hoge ramen zijn goed te wassen met een telescoop en hoeven dankzij het osmosewater niet gedroogd te worden. De ramen drogen vanzelf bij goed weer en dit speciale water laat geen zichtbare druppels achter. Hierdoor kunnen onze medewerkers in veel gevallen heel veilig de ramen wassen op hoogte.

Soms is een ladder of telescoopwasser ook helemaal niet nodig, en kunnen we in geval van een draai-kiepraam heel eenvoudig het hoge raam naar binnen openen en dit wassen. Deze mogelijkheid bestaat vaak bij het schoonmaken van kantoren. Voor iedereen is dat de meest ideale situatie.

De gebruikte techniek

Juist bij het ramen wassen op hoogte is het hanteren van de juiste techniek erg belangrijk. Een eenvoudig voorbeeld is om eerst de ramen te wassen die het hoogst gelegen zijn. Bij het wassen valt onvermijdelijk vuil water naar beneden en je wilt natuurlijk niet dat je mooie schone ramen daaronder weer vies worden. Dit is een simpel voorbeeld, maar zo werk je wel zeer effectief en tijdbesparend.

Wil jij je ramen laten wassen op hoogte? Dan helpt de ramenwasser van Top & Top je graag verder. Wij zijn gespecialiseerd en ontzorgen je graag met deze en andere schoonmaakwerkzaamheden. Bekijk onze dienstenpagina om te zien wat wij nog meer voor jou kunnen doen en dan maken we graag een offerte op maat voor je schoonmaak.

Afbeelding

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »