Zoeken

Dé ramenwasser waarnaar u op zoek bent!

Dé ramenwasser waarnaar u op zoek bent!

Door onze ramenwasser in te schakelen kun jij:

  • zeker zijn van een schoon en streeploos resultaat
  • rekenen op onze flexibiliteit
  • er zeker van zijn dat veiligheid voorop staat
  • ervan uitgaan dat alles keurig netjes wordt achtergelaten
  • zorgeloos aan het werk


Met andere woorden: wij zorgen voor een topresultaat!

Onze ramenwasser helpt je aan de eerste goede indruk

De eerste indruk is altijd erg belangrijk en die kun je slechts één keer maken. Dat geldt ook voor de uitstraling van het bedrijfspand waar je werkzaam bent. Wanneer een klant of medewerker het pand binnenkomt, begint die eerste indruk al onbewust bij de ramen. Ramen die netjes onderhouden zijn wekken uiteraard een betere indruk dan vieze, zanderige ramen. Wij kunnen je helpen aan een goede ramenwasser en we kunnen zelfs nog veel meer schoonmaakwerk aanbieden, zodat de binnen- én buitenkant van je bedrijfspand er altijd tip-top uitzien.

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »

Waarom een ramenwasser van Top & Top Schoonmaak inschakelen?

Wij hebben een toegewijd team, dat de ramen professioneel voor jou kan wassen. Zij zorgen ervoor dat jouw ramen er weer streeploos uitzien, uiteraard zonder vlekken van zeepresten! Onze ramenwasser bespaart jou tijd, moeite en daarmee ook geld! Bovendien gaat het wassen van de ramen zonder professioneel gereedschap en middelen niet zorgen voor dat superstrakke en streeploze resultaat. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van osmose glasbewassing. Uit dit water zijn de zouten en mineralen gefilterd. Echt een must-have voor onze ramenwasser. Hiermee kun je bijvoorbeeld ook makkelijk de ramen op hoogte wassen zonder je zorgen te maken over strepen nadat het water is opgedroogd. Wie wil dat nou niet?

Onze ramenwasser wast op de juiste wijze

Wanneer je je ramen niet laat wassen door een professioneeel schoonmaakbedrijf, kan dit zorgen voor onnodige risico’s en een resultaat wat het toch nét niet is. Denk bijvoorbeeld aan het risico voor wat betreft de veiligheid van u en uw medewerkers. Het is geen enkel probleem voor ons om veilig de ramen te wassen op hoogte. Geen enkele plek is voor ons te lastig. We houden juist van een uitdaging! Het resultaat van onze ramenwassers is erg goed, door hun kennis, ervaring, het gebruikte gereedschap en de ingezette reinigingsmiddelen.

Ramenwasser in Lelystad en omgeving

Het werkgebied van onze ramenwasser is in Lelystad en omgeving. Denk onder andere aan Almere, Biddinghuizen en Dronten. Al heel wat bedrijven en kantoren zijn je voorgegaan. Wij voegen hier graag nog meer tevreden klanten aan toe, dus neem gerust contact met ons op. Dan kunnen we daarna al heel snel beginnen met het wassen van jullie ramen!

De gehele buitenkant laten stralen

Onze ramenwasser kunnen we ook laten samenwerken met onze gevelreinigers. Dit zorgt voor een bijzonder mooi resultaat voor je kantoor- of bedrijfspand. Zie je het al voor je? Een prachtig schoon kantoor, dat is een mooie binnenkomer!

Meer dan alleen ramenwassen en gevelreiniging

Wist je dat wij als schoonmaakbedrijf een heel scala aan werkzaamheden uitvoeren? Hierdoor kunnen wij jou een totaalpakket aanbieden, zodat niet alleen je bedrijfspand schoongemaakt wordt van buiten, maar ook van binnen! Ons Top & Top-team bestaat naast de professionals voor het ramen wassen en gevelreiniging ook uit reguliere schoonmakers en toppers die gespecialiseerd zijn in het vloeronderhoud van je bedrijf. Wij weten precies welke aanpak nodig is om ervoor te zorgen dat jouw pand een zo lang mogelijke levensduur heeft en continu blijft stralen.

Interesse? Tijd om eens contact op te nemen!

Hebben wij je interesse gewekt? Dan nemen we graag de tijd om samen je wensen door te nemen. Vervolgens sturen we je een op maat gemaakte offerte van ons schoonmaakbedrijf toe. Belangrijk om in gedachten te houden is onze flexibiliteit. Komt onze ramenwasser op een dag onverwacht niet uit in verband met een belangrijke meeting of moet onze ramenwasser juist een dagje eerder aan de slag? Wij regelen het graag voor je!

Afbeelding

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »