Zoeken

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

  • strippen en conserveren van een linoleum vloer
  • slijpen, polijsten en reinigen van natuursteen
  • behandelen van parket
  • reinigen van tapijt
  • slijpen, polijsten en reinigen van marmeren vloeren
  • reinigen van siergrind

Vloeronderhoud in Lelystad en omstreken

De vloeren van je werkplek worden dagelijks belast en slijten door er op te lopen en er met (bureau)stoelen op te schuiven en rijden. Wil je de levensduur van jouw vloer verlengen? Behandel deze dan regelmatig en op de juiste manier. Bovendien ziet je kantoor er na een behandeling en/of schoonmaakbeurt weer representatiever uit. Bij Top & Top Schoonmaak in Lelystad werken specialisten op het gebied van vloeronderhoud. Onze toppers reinigen en behandelen elke vloersoort, zoals linoleum, natuursteen, tapijt en parket.

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »

Van parket tot marmeren vloeren

Het schoonmaken en reinigen van vloeren is specialistisch werk. Behandel je een vloer op de verkeerde manier, dan kun je deze in mum van tijd ruineren. Bijvoorbeeld door het met de verkeerde technieken, machines of schoonmaakmiddelen te behandelen. Iedere vloer vraagt om een eigen aanpak. Een houten vloer, zoals parket, behandel je met andere materialen en technieken dan een natuurstenenvloer, zoals marmer. Top & Top Schoonmaak heeft jarenlange ervaring in het onderhouden van nagenoeg alle type vloeren. Daarbij beschikken wij over specialisten, de beste materialen en machines om elke vloer op de juiste manier onder handen te nemen. Eenmalig of periodiek.

Onderhoud van linoleum

Het dagelijkse onderhoud van linoleum is vrij eenvoudig. Met water en het juiste reinigingsmiddel is de vloer goed schoon te maken en houden. Toch kunnen er na verloop van tijd doffe plekken en krassen ontstaan op plekken waar veel gelopen of met (bureau)stoelen geschoven en/of gereden wordt. Daarom is een periodieke reinigingsbeurt aan te raden. Wanneer wij het linoleum reinigen, doen we dat door de vloer te strippen en te conserveren. Hiermee wordt de vuile bovenlaag verwijderd en brengen we een nieuwe beschermlaag aan.

Marmer weer laten stralen

Bij natuursteen werkt dit net iets anders. Ook marmeren vloeren worden door belasting na verloop van tijd dof en er kunnen krassen op komen. Top & Top Schoonmaak heeft ook voor dit type vloer vakmensen en machines in huis om deze vloeren weer te laten stralen en glanzen. Dat doen we door het marmer te slijpen en te polijsten.

Onderhoud van parket

Wil je dat je parket lang meegaat? Dan is het belangrijk om je vloer regelmatig te laten behandelen met olie. Ook dit doen wij graag voor je. Het verlengt aanzienlijk de levensduur van het parket en het behoudt zijn mooie uitstraling.

Onderhoud van tapijt

Tapijt schoonmaken is een vak apart. Met alleen stofzuigen kom je er niet. Na verloop van tijd kunnen er namelijk vlekken in ontstaan, hoe voorzichtig je wellicht ook bent. Dit is niet altijd eenvoudig om te verwijderen. Bij vele bedrijven maken wij het tapijt schoon. Ook dit doen we met speciale machines en reinigingsmiddelen. Onze specialisten laten het tapijt er weer stralend uitzien door het op de juiste manier te behandelen.

Siergrind reinigen

Siergrind is een mooie en praktische vloer. Het kan tegen een stootje, maar helaas gaat vuil makkelijk tussen kiertjes en gaatjes zitten. Dit is er vaak lastig weer uit te krijgen. Met het dweilen van de vloer gaat het vuil juist nog dieper zitten. Het is daarom belangrijk het siergrind regelmatig door een specialist te laten behandelen. Wij hebben machines waarmee we vuil tot in de diepste groeven kunnen verwijderen.

Afbeelding

Hoe gaat Top & Top Schoonmaak te werk?

Heb je behoefte aan toppers die eenmalig of periodiek jouw vloer schoonmaken en grondig reinigen? Wij komen graag bij je langs om in kaart te brengen wat er volgens ons met jouw vloer moet gebeuren en onze aanpak toe te lichten. Na de kennismaking stellen wij een werkplan op. Wij blijven hierin altijd flexibel. Uiteraard doen wij wat we beloven en is er altijd ruimte om je te helpen met onvoorzien of onverwachts schoonmaakwerk. Van te voren melden wij wanneer wij de vloer komen reinigen en/of behandelen. Komt dit niet uit? Dan verplaatsen we de afspraak.

Afbeelding

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »