Zoeken

Schoonmaakbedrijf Biddinghuizen

Schoonmaakbedrijf Biddinghuizen

  • Uitstekende reiniging
  • Systematische controle
  • Flexibel (we helpen graag met andere werkzaamheden)
  • Onze mensen zijn echte professionals
  • Wij werken uitsluitend met professionele materialen
  • Wij willen ons blijven ontwikkelen en zijn daarom niet bang voor feedback
  • Wij zijn al jarenlang actief in Biddinghuizen

Top & Top Schoonmaak, hét schoonmaakbedrijf van Biddinghuizen

Als je op zoek bent naar een goed schoonmaakbedrijf in Biddinghuizen, neem dan contact op met Top & Top Schoonmaak. Al ruim 20 jaar staan wij in heel Flevoland paraat met onze professionele schoonmakers en schoonmaakdiensten. Onze kernwaarden? Kwaliteit en betrouwbaarheid. Oftewel: goed werk leveren en doen wat je belooft.

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »

Onze schoonmaakdiensten in Biddinghuizen

Onze schoonmakers maken jouw kantoor of werkplek weer brandschoon en lekker fris. Dat is niet alleen fijn als je de volgende dag weer het kantoor binnen stapt, maar het bespaart je ook veel tijd en daarmee geld. Geef daarom de schoonmaak uit handen aan betrouwbare professionals. Schoonmakers die weten waar ze mee bezig zijn en uitsluitend werken met de beste materialen en middelen. Daar staat ons schoonmaakbedrijf in Biddinghuizen en omstreken dan ook om bekend. Naast de reguliere schoonmaak hebben wij ook glazenwassers en andere toppers in dienst die graag aan de slag gaan met de glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud van jouw bedrijf.

Reguliere schoonmaak

Van basis- en middelbare scholen tot aan showrooms van autobedrijven, een schoonmaker van Top & Top kan met elke werkplek uitstekend uit de voeten. Onze thuisbasis is in Lelystad, maar ook in Biddinghuizen zie je onze schoonmaakmedewerkers dagelijks aan het werk.

Glasbewassing

Onze glazenwassers gaan graag voor je aan de slag om de ramen van binnen en buiten schoon en streeploos achter te laten. Dat zorgt ervoor dat jouw kantoor er weer helder én representatief bij staat. Bij Top & Top Schoonmaak werken we met osmosewater. Door het gebruik van dit water zorgen we ervoor dat er geen vlekken of strepen achterblijven op de ramen. Dit middel is ook nog eens veel beter voor het milieu.

Gevel schoonmaken

Onze professionals buigen zich ook graag over gevels van bedrijfspanden. Niets zo fijn als dat de gevel weer mooi schoon is gemaakt. Er zijn verschillende soorten gevels en elke gevel moet je weer anders behandelen. De een wordt met krachtige hogedrukreinigers schoongemaakt, terwijl andere gevels een meer subtiele, handmatige aanpak vereisen. Laat dat maar aan onze toppers over!

Vloeronderhoud

Het schoonmaken en reinigen van een vloer is specialistisch werk. Net als gevels heeft ook iedere vloer een eigen aanpak nodig. Zo behandel je een houten vloer met andere materialen en machines dan een natuurstenenvloer. Onze medewerkers zijn ook hierin gespecialiseerd en weten precies hoe ze het beste te werk kunnen gaan.

Afbeelding

Schoonmaakbedrijf in Biddinghuizen nodig? Kies voor Top & Top Schoonmaak!

Heb je interesse in één of meerdere schoonmaakdiensten van Top & Top? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag bij je langs om in kaart te brengen waar de behoeften liggen. Wij gaan als volgt te werk:

Stap 1: Persoonlijke kennismaking

Na het eerste contactmoment via de telefoon, het contactformulier of de e-mail plannen wij zo snel mogelijk een afspraak met je in om elkaar in levende lijve te ontmoeten en te leren kennen. Samen brengen we wensen en behoeften in kaart.

Stap 2: Werkplan opstellen

Na de kennismaking stellen wij een heldere, frisse en concrete offerte voor het schoonmaakwerk op met daarbij een werkplan.

Stap 3: Aan het werk

Ben je akkoord met de offerte en het werkplan? Dan spreken we samen een datum af waarop onze toppers bij jouw bedrijf in Biddinghuizen aan de slag gaan.

Stap 4: Met aandacht voor jou

Wij werken graag voor en mét onze klanten. Wij doen altijd wat we beloven en zijn daarnaast altijd flexibel. Zijn er onvoorziene of onverwachtse (schoonmaak)werkzaamheden? Wij helpen je er graag bij. Want daar staan wij als schoonmaakbedrijf voor: aandacht voor jou.

Voor meer informatie over hét schoonmaakbedrijf van Biddinghuizen bel je naar 0320 230 076. Of stuur je een e-mail naar info@topentop.nl

Afbeelding

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »