Zoeken

Schoonmaakbedrijf Zeewolde

Schoonmaakbedrijf Zeewolde

  • Systematische controle
  • We zijn flexibel en helpen graag bij andere werkzaamheden
  • Werken alleen met de beste mensen en materialen
  • We blijven ons ontwikkelen en doen altijd wat met jouw feedback
  • Al jarenlang actief in Zeewolde

Schoonmaakbedrijf Zeewolde

Top & Top Schoonmaak is hét schoonmaakbedrijf van Zeewolde. Sinds 2000 maken wij kantoren, gebouwen en huizen schoon in heel Flevoland. Geen werkplek is ons te gek!
Dus kan jouw werkplek wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Kies dan voor de professionele schoonmaakdiensten van Top & Top Schoonmaak.

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »

Onze schoonmaakdiensten in Zeewolde

Iedereen werkt het liefste in een schoon en opgeruimd kantoor. Een frisse werkplek zorgt voor extra motivatie van iedere werknemer. Je weet het, maar toch schiet de (grondige of regelmatige) schoonmaak er wel eens bij in. Ons advies: besteed het uit, zodat jij je kunt richten op het werk waar je goed in bent. Door deze belangrijke klus uit handen te geven aan professionele schoonmakers, weet je zeker dat het werk goed en grondig gebeurt, met de juiste middelen en materialen. Bij Top & Top Schoonmaak verzorgen wij niet alleen de reguliere schoonmaak van het kantoor, ook kunnen wij de glazen wassen, de gevel schoonmaken en de vloer onderhouden. Onze schoonmaakdiensten schakel je zó in!

Reguliere schoonmaak

Top & Top Schoonmaakt verzorgt de schoonmaak op de meest uiteenlopende locaties. Geen werkplek is ons te gek of ingewikkeld. Onze toppers zorgen ervoor dat elke werkruimte er weer schoon en fris bij ligt. Ons schoonmaakbedrijf opereert vanuit Lelystad en heeft vele toppers in de provincie rondlopen, waaronder een team in Zeewolde.

Glasbewassing

Onze glazenwassers komen regelmatig bij je langs om de glasbewassing te verzorgen. Met de juiste kennis, techniek en materialen weten ze precies hoe ze de ramen van jouw bedrijfspand het beste kunnen schoonmaken. Zo maken we bij Top & Top Schoonmaak gebruik van osmosewater. Dit water is beter voor het milieu en voorkomt strepen en vlekken. Naast het wassen van de ramen, nemen onze glazenwassers uiteraard ook de kozijnen en waar nodig het glas van liften en roltrappen mee.

Gevelreiniging

Bij Top & Top Schoonmaak zijn we ook gespecialiseerd in gevelreiniging. Elke gevel is anders en vereist daarom een andere aanpak. We reinigen gevels met een extra krachtige hogedrukreiniger en andere, meer kwetsbare gevels, pakken we juist voorzichtig en handmatig aan. Gevelreiniging is een broodnodige, maar ook intensieve klus. Daarom maken we ruim van tevoren een afspraak om de gevel aan te pakken, zodat de klant hier rekening mee kan houden.

Vloeronderhoud

Ook vloeronderhoud is specialistisch werk. Elke vloer moet op een andere manier worden behandeld. Maar hoe pak je dit nou op de juiste manier aan? Onze toppers weten raad met elk type vloer. Zij zorgen ervoor dat de vloer bij jou op kantoor er weer echt schoon én mooi uit komt te zien. Onderhoud aan een vloer zorgt ook voor een langere levensduur.

Afbeelding

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Zeewolde?

Kan jouw kantoor, showroom, winkel of andere werkplek in Zeewolde wel een reguliere schoonmaakbeurt gebruiken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag langs en ondernemen daarbij de volgende stappen:

Stap 1: Eerste kennismaking

Na het eerste contact komen wij graag een keer bij je langs in Zeewolde. Samen brengen we de wensen en behoeften in kaart.

Stap 2: Werkplan opstellen

Je ontvang daarna van ons een offerte voor de schoonmaak en gelijk het werkplan, zodat we, na groen licht, direct aan de slag kunnen.

Stap 3: Aan het werk

Wanneer je akkoord bent met de offerte en het werkplan, spreken we samen een datum af waarop onze toppers bij jouw bedrijf aan de slag gaan.

Stap 4: Met aandacht voor jou

We gaan aan de slag en zorgen dat jouw kantoor heerlijk schoon en fris is. Onverwachts of onvoorzien schoonmaakwerk? Geen nood! Wij staan ook dan voor je klaar.

Wil je meer informatie over hét schoonmaakbedrijf in Zeewolde? Bel dan naar 0320 230 076. Of stuur een e-mail naar info@topentop.nl.

Afbeelding

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »