Zoeken

Ramen schoonmaken van je bedrijf

Ramen schoonmaken van je bedrijf

  • Uitstekende reiniging
  • Systematische controle
  • Flexibel
  • Betrouwbaar

Ramen schoonmaken van je bedrijf

Als je denkt aan ramen schoonmaken van je bedrijf, denk je waarschijnlijk puur en alleen aan weer blinkende ramen, maar wij leveren graag een extra stukje schoonmaakservice. We nemen bijvoorbeeld tijdens het schoonmaken ook de kozijnen mee. Heb je eraan gedacht dat de binnenkant van je ramen ook schoongemaakt moet worden? Wij wel! Heb je een glazen roltrap of lift? Dan maken we ook deze weer helemaal schoon. Zelfs je naambordje en de buitenverlichting laten we onberispelijk achter. We zorgen ervoor dat alles weer netjes schoon en representatief is voor jou, je klanten en je medewerkers.

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »

Het belang van schone ramen

Voor bedrijven, kantoren, winkels en autogarages maken wij de ramen van buiten en binnen schoon. Wij zien vooral bij de nieuwere bedrijfspanden erg veel glas binnen en buiten het bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een gevel van glas of glazen binnenwanden, waardoor er open, transparante kantoorruimtes ontstaan. Daardoor is het nog belangrijker dat de ramen regelmatig worden schoongemaakt. Dit geeft een representatieve indruk bij de mensen die bij je op bezoek komen. Bovendien werken de medewerkers in een schoon bedrijf ook nog eens prettiger, waardoor de productiviteit automatisch omhooggaat. Terwijl je medewerkers zich bezighouden met hun eigen taken, nemen wij het schoonmaken van de ramen graag van je over.

Met osmosewater de ramen van je bedrijf schoonmaken

Als je door ons bedrijf je ramen laat schoonmaken, gebruiken wij niet het water dat bij jou uit de kraan komt. Nee, wij gebruiken osmosewater. Uit dit water zijn de zouten en mineralen gefilterd. Dat geeft een prachtig, streeploos resultaat. Druppels die opdrogen, laten hierdoor ook geen kleine kalkvlekjes achter. Wanneer onze schoonmaker langs is geweest voor de ramen van je bedrijf, ziet het er dus allemaal weer spic en span uit.

Hooggelegen ramen schoonmaken van bedrijven

Vooral bij kantoorpanden kan zich een extra uitdaging voordoen tijdens het schoonmaken van de ramen, namelijk de hoogte. Dit is voor onze Toppers uiteraard geen probleem. Wij nemen áltijd de benodigde veiligheidsmaatregelen om de klus zo veilig mogelijk te klaren. Bovendien hebben wij met onze 20 jaar ervaring in de schoonmaak ook al heel wat hooggelegen ramen van bedrijven veilig en efficiënt schoongemaakt. Met onze telescoopglasbewassing komen we een heel eind! Mocht dit toch niet toereikend zijn voor jouw bedrijf? Dan gebruiken we andere specialistische apparatuur en gereedschappen om toch de hoogstgelegen ramen van je bedrijf te kunnen schoonmaken.

Top & Top Schoonmaak in Lelystad

Is je bedrijf in of rondom Lelystad gevestigd en wil je graag schone ramen? Dan is Top & Top Schoonmaak dé professionele partner die jou hieraan kan helpen. Onze toppers komen wekelijks of maandelijks bij je langs om de ramen schoon te maken, zo vaak als jij dat wilt. Voordat het zover is, maakt ons schoonmaakbedrijf een offerte op maat, zodat we precies de werkzaamheden uitvoeren die jij graag gedaan wilt hebben. Wil je nog iets anders gedaan hebben, zoals de algehele schoonmaak, gevelreiniging en vloeronderhoud van je bedrijf? Ook daarbij kunnen wij je direct helpen!

Wil je graag dat wij flexibel inspringen op een schoonmaakklus, bijvoorbeeld omdat er een belangrijke klant langs komt? Geen probleem! Geef ons een belletje en wij komen je bedrijf zo snel mogelijk schoonmaken. Ons werkgebied ligt onder andere in Almere, Lelystad, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Swifterbant, Urk en Zeewolde. Neem contact met ons op voor het maken van een afsrpaak!

Afbeelding

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »