Zoeken

Schoonmaakbedrijf Swifterbant

Schoonmaakbedrijf Swifterbant

  • Professionele reiniging
  • Alleen de beste mensen en middelen
  • Aandacht voor onze klanten
  • Schoonmaakplan vanuit jou wensen

Schoonmaakbedrijf Swifterbant

Top & Top Schoonmaak staat klaar voor iedereen die een schoonmaakbedrijf in Swifterbant nodig heeft! Naast reguliere schoonmaakdiensten voor bedrijven en particulieren, bieden wij ook glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud. Zo kunt u voor elke schoonmaakvraag bij ons terecht en hoeft u niet meer verder te zoeken. Waarom je zou kiezen voor Top & Top als jouw schoonmaakpartner? Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de schoonmaakbranche, leiden ons personeel op, blijven onszelf ontwikkelen en zijn daarom experts in dit vakgebied. We maken heldere afspraken en houden ons hier ook aan. Bij ons sta jij als klant altijd centraal en daarom plannen we de schoonmaakdiensten dan ook in hoe het jou uitkomt!

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »

Schoonmaak

Bij Top & Top Schoonmaak staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom werken wij uitsluitend met de beste mensen (ofwel onze toppers) en middelen. Onze toppers zorgen ervoor dat al jouw schoonmaakwensen worden vervuld. Wegens systematische controle weten we zeker dat de kwaliteit van de schoonmaak op niveau is en blijft en kunnen we op tijd bijsturen als dat nodig is. Zo weet jij zeker dat je pand altijd tiptop in orde is.

Glasbewassing

We nemen graag de schoonmaak voor je uit handen maar ook de glasbewassing! Met vieze of streperige ramen doe je afbreuk aan je woon- en werkruimten. Zonde als de rest van het pand mooi schoon is. Onze vakkundige glazenwassers zorgen in een handomdraai voor kraakheldere ramen. En dat doen ze op een moment wat jouw goed uitkomt.

Gevelreiniging

Met schone kantoren en ramen ben je al een heel eind, maar je bent er nog niet helemaal. Want wat is het eerste wat jouw medewerkers, huisgenoten of klanten zien? Juist, de gevel! Daarom heeft Top & Top Schoonmaak gespecialiseerde toppers in huis die op een juiste manier jouw gevel te reinigen!

Afbeelding

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »