Zoeken

Schoonmaakbedrijf Lelystad

Schoonmaakbedrijf Lelystad

  • 20+ jaar aan ervaring
  • Compleet aanbod aan schoonmaakdiensten
  • Gevestigd in Lelystad

Wij komen bij je langs in Lelystad

Voor al je schoonmaakdiensten kom je bij Top & Top Schoonmaak terecht. Met al meer dan 20 jaar aan ervaring zijn we een gevestigd schoonmaakbedrijf in Lelystad. Naast de schoonmaak van woonhuizen tot dierenartspraktijken doen wij nog veel meer. Zo hebben we ervaren glazenwassers en specialisten op het gebied van vloeronderhoud en gevelreiniging. Ook zijn we niet vies van specialistisch reinigingswerk. Dus wat je schoonmaakvraag ook is wij hebben de toppers in huis die het voor je oplossen.

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »

Schoonmaakdiensten

Als klant van Top & Top Schoonmaak heb je het complete aanbod aan schoonmaakdiensten onder één dak in Lelystad. Wel zo makkelijk. We zijn flexibel en denken altijd met je mee. Sporadisch onvoorziene schoonmaakwerkzaamheden? Geen probleem! Met één telefoontje heb je ook dit probleem weer opgelost. Want dan komen we gewoon een keertje extra bij je langs om de boel weer tiptop in orde te maken.

Glasbewassing Lelystad, voor heldere ramen (en afspraken)

Naast de schoonmaak van je pand wil je natuurlijk ook kraakheldere raampartijen. Dat snappen we. Daarom hebben we naast schoonmaak toppers ook glazenwassers in Lelystad! Bij Top & Top Schoonmaak houden we ons aan de afspraken. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Komt het ingeplande moment toch niet gelegen? Bel ons dan. Dan verschuiven we de komst van de glazenwassers naar een moment wat jou goed uitkomt. Top & Top Schoonmaak lapt niet alleen de ramen van bedrijven, ook de particulier kan altijd op ons rekenen.

Gevelreiniging Lelystad

Ook voor gevelreiniging hoef je niet verder te zoeken. We hebben ook gespecialiseerde toppers in dienst. Zij weten tot in detail welke reinigingsmethoden geschikt zijn voor jouw gevel. Want de gevel, die wil je gewoon schoon hebben. Het is namelijk het eerste wat jouw collega’s en klanten zien als ze aankomen. Het is je visitekaartje. Laat de juiste indruk achter. Neem contact met ons op en plan jouw gevelreiniging bij Top & Top Schoonmaak in.

Afbeelding

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »