Zoeken

Schoonmaak

Schoonmaak

  • Uitstekende reiniging
  • Systematische controle
  • Flexibel
  • Betrouwbaar

Hét schoonmaakbedrijf van Lelystad en omstreken

Een schone, professionele uitstraling van een bedrijf is een belangrijke succesfactor voor iedere onderneming. Sterker nog: het draagt direct bij aan het werkplezier van de medewerkers. Als ondernemer, directeur of facilitair manager is jou daarom hier veel aan gelegen om medewerkers deze verzorgde werkomgeving te bieden. Wij nemen als schoonmaakbedrijf graag deze zorg van je over, zodat jouw organisatie altijd schoon en representatief is en een prettige omgeving vormt om te vertoeven. Schoonmaakwerk doen wij al vele jaren in Lelystad en omstreken.

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »

Onze schoonmaakdiensten

Van kantoorpanden tot showrooms van autobedrijven en van verzorgingstehuizen tot scholen; wij verzorgen de schoonmaak in de meest uiteenlopende sectoren en gebouwen. Naast het volledige schoonmaakbeheer reiken onze schoonmaakdiensten verder, denk aan glasbewassing, vloeronderhoud en gevelreiniging. Bij Top & Top ontzorgen wij jou op het totale schoonmaakpakket. Dit doen wij op basis van 3 sleutelbegrippen die ons kenmerken: vakmanschap, verantwoordelijkheid en persoonlijke aandacht. Wij adviseren je graag over de aanpak die bij jouw organisatie past.

Schoonmaken met aandacht

Wat ons als familiebedrijf door de jaren heen kenmerkt is aandacht. Aandacht voor het werk, aandacht voor onze opdrachtgevers en aandacht voor onze medewerkers. Niet alleen bereik je met aandacht het beste schoonmaakresultaat, maar zorg je ook letterlijk en figuurlijk voor het extra laagje glans. Wij besteden graag aandacht aan jouw specifieke wensen en behoeften en investeren daarom graag in onze samenwerking. Zo krijg jij de beste schoonmaak op maat.

Bewezen schoonmaakbedrijf in Lelystad

Eén ding is zeker: kies je voor Top & Top, dan kies je voor een professionele partner. Dat schoonmaken een vak is, bewijzen wij al ruim 20 jaar. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot het grootste schoonmaakbedrijf van Lelystad. Inmiddels hebben wij meer dan 60 toppers in dienst die dagelijks de mouwen opstropen en elke schoonmaakklus klaren. Om voorop te blijven lopen en de juiste kwaliteit te blijven garanderen, investeren wij zowel in onze mensen als in onze materialen. Alleen het beste is goed genoeg voor ons en voor jou! Zo kunnen wij ook garant staan voor de beste schoonmaakservice in Flevoland en daarbuiten.

Afbeelding

Onze werkwijze als schoonmaakpartner

Interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Hierna gaan wij als volgt te werk.

Stap 1: Persoonlijke kennismaking

Na het eerste contactmoment via de telefoon, contactformulier of
e-mail maken wij zo snel mogelijk een afspraak om elkaar in levende lijve te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen. We brengen meteen de wensen en behoeften in kaart.

Stap 2: Werkplan

Na deze inventarisatie stellen wij een helder en concreet werkplan op om op basis daarvan voor jou een voorstel op maat te maken.

Stap 3: Handen uit de mouwen

Na het ja-woord ontvang je van ons eerst een oprecht ‘dankjewel’ om direct daarna een startdatum af te spreken. Het moment waarop onze toppers aan de slag kunnen om jouw bedrijf fris, schoon en verzorgd te maken én houden.

Stap 4: aandacht voor jou

Wij werken graag samen en doen wat wij beloven. Wij blijven hierin altijd flexibel. Want heb jij onvoorzien en onverwachts extra schoonmaakwerk? Wil jij bijvoorbeeld extra hygiënemaatregelen nemen of eens de stofkam door het archief halen? Of wil jij tussentijds sparren over het facilitair beheer en onderhoud van jouw pand? Wij gaan je helpen. Dat hoort waar wij als schoonmaakbedrijf voor staan: aandacht voor jou als opdrachtgever.

Afbeelding

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »