Zoeken

Glasbewassing

Glasbewassing

  • Uitstekende reiniging
  • Systematische controle
  • Flexibel
  • Betrouwbaar

Glasbewassing in Lelystad en omstreken

Zoek je een bedrijf voor glasbewassing in Lelystad, Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant, Zeewolde, Almere en Emmeloord? Top & Top is het glasbewassingsbedrijf voor binnen-, buiten- en separatieglas. Onze glazenwassers beperken zich niet tot het schoonmaken van de ramen van je bedrijf, maar nemen ook de kozijnen en waar nodig het glas van roltrappen en liften mee. En hangt er een naambord of buitenverlichting aan de gevel? Dan zorgen wij dat ook deze wordt schoongemaakt. Zo is jouw kantoor en werkplek altijd fris, helder en representatief.

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »

Onze glasbewassingsdiensten

Van kantoorpanden tot showrooms van autobedrijven en van verzorgingstehuizen tot scholen; wij verzorgen de glasbewassing in de meest uiteenlopende sectoren en gebouwen. Bij Top & Top ontzorgen wij jou op het totale schoonmaakpakket. Dit doen wij op basis van 3 sleutelbegrippen die ons kenmerken: vakmanschap, verantwoordelijkheid en persoonlijke aandacht. Wij adviseren je graag over de aanpak die bij jouw organisatie past.

Professionele glasbewassing

Onze glazenwassers zijn echte vakmensen. Met de juiste materialen en technieken maken ze jouw pand weer representatief en een fijne plek om elke morgen binnen te stappen.

Osmose glasbewassing

Bij Top & Top maken we gebruik van osmose glasbewassing. Osmosewater is water waar de zouten en mineralen uit zijn gefilterd. Omdat er, op schoon water na, hierdoor niets achterblijft dat vlekken of strepen veroorzaakt, houd je enkel heldere en streeploze ramen over.

Ramen wassen op hoogte

Ramen wassen doen wij ook op hoogte. Hiervoor maken onze glazenwassers nog steeds gebruik van ladders, maar ook steeds vaker van andere materialen. Zo gebruiken wij regelmatig een hoogwerker voor onze glasbewassing. Of we maken de ramen op hoogte schoon met een telescopische borstel. Zo worden zelfs de moeilijkste plekken toch goed bereikbaar, zonder dat onze glazenwassers gevaarlijke toeren hoeven uit te halen.

Bewezen glasbewassingsbedrijf in Lelystad

Eén ding is zeker: kies je voor Top & Top, dan kies je voor een professionele partner. Dat glasbewassing een vak is, bewijzen wij al ruim 20 jaar. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot het grootste schoonmaakbedrijf van Lelystad. Inmiddels hebben wij meer dan 60 toppers in dienst die dagelijks de mouwen opstropen en elke schoonmaak- en glasbewassingsklus klaren. Om voorop te blijven lopen en de juiste kwaliteit te blijven garanderen, investeren wij zowel in onze mensen als in onze materialen. Alleen het beste is goed genoeg voor ons en voor jou! Zo kunnen wij garant staan voor de beste schoonmaakservice in Flevoland en daarbuiten.

Afbeelding

Prijzen glasbewassing

Wil je weten wat het kost om de ramen van jouw kantoorpand regelmatig schoon te laten maken? Neem dan contact met ons op, zodat we je een scherp voorstel kunnen doen.

Stap 1: Persoonlijke kennismaking

Na het eerste contactmoment via de telefoon, contactformulier of e-mail maken wij zo snel mogelijk een afspraak om elkaar in levende lijve te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen. We brengen meteen de wensen en behoeften in kaart.

Stap 2: Werkplan

Na deze inventarisatie stellen wij een helder en concreet werkplan op om op basis daarvan voor jou een voorstel op maat te maken.

Stap 3: Handen uit de mouwen

Na het ja-woord ontvang je van ons eerst een oprecht ‘dankjewel’ om direct daarna een startdatum af te spreken. Het moment waarop onze toppers aan de slag kunnen om jouw bedrijf fris, schoon en verzorgd te maken én houden.

Stap 4: aandacht voor jou

Wij werken graag samen en doen wat wij beloven, maar wij hebben altijd ruimte om je te helpen bij onvoorzien of onverwachts schoonmaakwerk. Wij melden van te voren als wij de ramen komen wassen. Komt het niet uit? Dan verplaatsen wij de afspraak. Dat hoort waar wij als schoonmaakbedrijf voor staan: aandacht voor jou als opdrachtgever.

Afbeelding

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »