Zoeken

Professioneel schoonmaakbedrijf

Professioneel schoonmaakbedrijf

Ons professionele schoonmaakbedrijf helpt met:

  • Het schoonmaken van jouw pand
  • Het professionele onderhoud van je vloer
  • Een schone gevel voor de beste eerste indruk bij je bezoekers en klanten

Het schoonhouden van je bedrijf is een cruciaal onderdeel van je bedrijfsvoering. Dit zijn werkzaamheden die je vaak zelf niet wil doen, dus schakel je ons professioneel schoonmaakbedrijf in.

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »

Het schoonhouden van je bedrijf is een cruciaal onderdeel van je bedrijfsvoering. In de praktijk zijn dit vaak werkzaamheden die je niet zelf wilt doen, dus schakel je een professioneel schoonmaakbedrijf in. Top & Top Schoonmaak is zo’n professioneel schoonmaakbedrijf. Onze toppers staan klaar om je bedrijfspand hygiënisch schoon te houden. Dit draagt bij aan een prettige en efficiënte werkomgeving voor je medewerkers, maar je kunt daardoor ook met een gerust hart je klanten en bezoekers uitnodigen. In een schone omgeving voelt de ander zich welkom. Door de schoonmaak uit handen te geven aan een professionele partij, kun je bovendien blijven focussen op de andere werkzaamheden of taken binnen het bedrijf zelf.

Het kan een uitdaging zijn om een goed schoonmaakbedrijf te vinden, dat tegemoetkomt aan jouw wensen en eisen. En liefst zie je dat het ingehuurde schoonmaakbedrijf ook nog even dat fijne stapje extra doet! Hier komt Top & Top Schoonmaak in beeld – een professioneel schoonmaakbedrijf, dat aan jouw wensen en eisen zal voldoen.

Top & Top Schoonmaak biedt verschillende professionele schoonmaakdiensten aan, zoals de algemene schoonmaak van het pand, vloeronderhoud, gevelreiniging en glasbewassing. Wij hebben toppers in dienst, die gespecialiseerd zijn op deze vakgebieden. Daardoor kunnen wij onze topkwaliteit waarborgen.

Het professioneel schoonmaken van panden

Ons professionele schoonmaakbedrijf is inzetbaar voor allerlei soorten panden en bedrijven. Onze professionals werken met plezier en aandacht voor detail. Hierdoor wordt jouw pand pas écht een fijne werkplek. Meer weten? Lees dan meer over onze schoonmaakdiensten.

Professioneel onderhoud van de vloer van je bedrijf

Professioneel onderhoud van de vloer van je bedrijf zorgt ervoor dat die vloer langer meegaat. Vraag ons professionele schoonmaakbedrijf om dit voor je te doen. Wij beschikken over speciale apparatuur, die veilig is voor je vloer. Verder gebruiken we hoogwaardige producten, waarbij we letten op duurzaamheid en milieu. Meer hierover lees je op onze pagina over vloeronderhoud.

De gevel van je bedrijf laten reinigen

Een schone gevel maakt gelijk een goede eerste indruk op jouw bezoekers en klanten. Zo’n professioneel schoongemaakte gevel zou je kunnen zien als het visitekaartje van je bedrijf. Wij dragen graag hier ons steentje aan bij. Wanneer je dit door een professioneel schoonmaakbedrijf zoals het onze laat doen, wordt elke vierkante centimeter van je gevel gereinigd. Wij hebben allerlei verschillende mogelijkheden die we kunnen inzetten om je gevel schoon te krijgen. Dat is belangrijk, want elke gevel vraagt om een specifieke aanpak. Meer weten over de manier waarop ons professionele schoonmaakbedrijf dit voor je aanpakt? Lees hier meer over onze gevelreiniging.

Glazen laten wassen door een professionele ramenwassers

Onze ramenwassers wassen je ramen van binnen en buiten. Ook seperatieglas pakken ze aan. Tijdens hun werk richten ze zich niet alleen op de ramen, maar ze nemen ook de kozijnen en vensterbanken mee. Het glas van roltrappen of de spiegels in een lift reinigt ons professionele schoonmaakbedrijf natuurlijk ook. Wij leggen je op een andere pagina graag meer uit over onze glasbewassing.

Kwaliteitscriteria voor het kiezen van een professioneel schoonmaakbedrijf

Wanneer je besluit om een professioneel schoonmaakbedrijf in de arm te nemen, kun je op een aantal criteria letten. Bijvoorbeeld:

- Hoe staat het bedrijf aangeschreven (onafhankelijke ervaringen van klanten en referenties)?
- Is het bedrijf flexibel met het maken van de planning en uitvoering?
- Is er ook een verzekering aanwezig voor het geval zich schade voordoet?
- Wat is de prijs/kwaliteitverhouding van het schoonmaakbedrijf?

We zeggen het je nu alvast: Bij Top & Top Schoonmaak is dit allemaal prima voor elkaar. Dat is ook de reden dat wij ons een professioneel schoonmaakbedrijf mogen noemen. Wij streven ernaar om te allen tijde de beste kwaliteit schoonmaakdiensten te kunnen en blijven bieden.

Afbeelding

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »