Zoeken

Glazenwassers Lelystad

Glazenwassers Lelystad

  • Uitstekende reiniging
  • Systematische controle
  • Flexibel
  • Betrouwbaar

Glazenwassers in Lelystad en omstreken

Ben je op zoek naar een glazenwasser in Lelystad, Dronten, Biddinghuizen, Zeewolde, Almere of Emmeloord voor jouw pand? Top & Top is een Lelystads schoonmaakbedrijf. Onze glazenwassers gaan graag aan de slag met binnen-, buiten en separatieglas van jouw kantoor. Wij beperken ons niet alleen tot het schoonmaken van de ramen van je bedrijf, maar maken ook de kozijnen en het glas van roltrappen en liften voor je schoon. Heb je ook nog een naambord of buitenverlichting aan de gevel hangen? Ook deze nemen wij mee als wij de ramen lappen. Zo blijft jouw kantoor een frisse, heldere en representatieve werkplek.

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »

Onze glazenwassersdiensten

Glazenwassen doen wij op de meest uiteenlopende plekken. Van kantoorpanden tot showrooms en van verzorgingstehuizen tot scholen. Bij Top & Top nemen wij alle schoonmaakzorgen weg. Dit doen wij op basis van de 3 sleutelbegrippen die ons kenmerken: vakmanschap, verantwoordelijkheid en persoonlijke aandacht. Graag adviseren wij je over de beste aanpak voor jouw organisatie.

Professionele glazenwassers

Onze glazenwassers gaan vakkundig te werk. Met de juiste technieken en materialen maken ze van jouw kantoor weer een fijne plek om te werken.

Osmose glazenwassers

Bij Top & Top schoonmaak werken de glazenwassers met osmosewater. De zouten en mineralen zijn uit dit water gefilterd. Zo houd je enkel schoon water over en blijft er verder niets achter dat vlekken of strepen kan veroorzaken op de ramen. Dit zorgt voor een streeploos resultaat.

Ramen wassen op hoogte

Zoals je van een echte glazenwasser mag verwachten, maken ze de ramen ook schoon op hoogte. Hierbij maken we gebruik van ladders en andere materialen, zoals een hoogwerker of telescopische borstel. Met dat laatste hulpmiddel zijn we in staat om echt in alle (onmogelijke) hoekjes en gaatjes de ramen te lappen.

Bewezen glazenwassersbedrijf Lelystad

Top & Top is voor vele bedrijven de professionele partner op het gebied van schoonmaak. Glazenwassers zijn vakmensen. Onze toppers in het bijzonder. Mede dankzij hen zijn wij in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste schoonmaakbedrijf van Lelystad. Inmiddels werken er meer dan 60 mensen bij Top & Top. Dagelijks steken zij de handen uit de mouwen en klaren ze elke schoonmaak- en glazenwassersklus. Wij investeren in onze mensen en materialen om voorop te blijven lopen en de juiste kwaliteit te kunnen leveren. Zo staan wij garant voor de beste schoonmaakservice in Flevoland en daarbuiten.

Afbeelding

Prijzen glazenwasser

Wil je de ramen van jouw kantoorpand regelmatig schoon laten maken en wil je weten wat dat kost? Neem dan contact met ons op, dan zullen wij jou een helder en scherp voorstel doen.

Stap 1: Persoonlijke kennismaking

Nadat je contact met ons hebt opgenomen, maken wij zo snel mogelijk een afspraak om elkaar beter te leren kennen. Wij zullen dan samen met jou de wensen en behoeften in kaart brengen.

Stap 2: Werkplan

Na de kennismaking zullen wij een concreet werkplan opstellen en op basis daarvan een voorstel maken. Hierin beschrijven wij wat jouw bedrijf nodig heeft en hoe wij dat gaan aanpakken.

Stap 3: Handen uit de mouwen

Je ontvangt een oprechte ‘dankjewel’ na het definitieve ja-woord. Direct daarna kunnen wij samen een startdatum afspreken. Vanaf dat moment kunnen onze toppers bij jou aan de slag om alles fris, schoon en verzorgd te maken én te houden.

Stap 4: aandacht voor jou

Van te voren krijg je van ons een melding als we de ramen komen wassen. Komt het niet uit? Dan verplaatsen wij de afspraak. Wij hebben daarnaast altijd ruimte om te helpen met onvoorzien en onverwachts schoonmaakwerk. Wij doen wat wij beloven en werken graag samen. Dit alles hoort bij waar wij voor staan als schoonmaakbedrijf: aandacht voor jou als opdrachtgever.

Afbeelding

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »