Zoeken

Een schoonmaakplan voor je bedrijf

Een schoonmaakplan voor je bedrijf

Met onze schoonmaakdiensten kun jij:

 • zeker zijn van een grondig, compleet en professioneel resultaat
 • ervan uitgaan dat wij altijd met je meedenken
 • erop vertrouwen dat wij veiligheid altijd vooropstellen
 • bezig zijn met de werkzaamheden waar je écht goed in bent

Met andere woorden: onze schoonmaakdiensten zorgen voor topresultaat!

Ben je als bedrijf bezig met het oriënteren op een oplossing voor de schoonmaak? Een schoonmaakplan voor je bedrijf is hiervoor een goed idee. Daarmee maak je een schema van schoonmaakwerkzaamheden met daarin vermeld wie ervoor verantwoordelijk is. Bij een klein bedrijf zou je op deze manier de uitstraling van je bedrijf kunnen verbeteren én daarmee het comfort van iedere werknemer. Een schoon bedrijf is immers een fijnere plek om te werken.

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »

Dagelijkse taken

Bij zo’n schoonmaakplan voor een bedrijf zijn er nog best wat dagelijkse taken die gedaan moeten worden. Naast het ‘huishoudelijk’ werk, zoals de boodschappen voor de lunch, moet je ook denken aan al het schoonmaakwerk. Denk aan de volgende taken:

 • Het schoonhouden van de bureau’s.
 • Grof vuil voor en binnen het pand opruimen.
 • De afwas.
 • Het schoonmaken van de wc’s.

aantal wekelijkse taken voor het schoonmaakplan

Ook zullen er wekelijkse taken voor de schoonmaak gedaan moeten worden. Denk daarbij aan:

 • Het stofzuigen en dweilen van de vloeren.
 • De ramen schoonmaken van binnen en buiten.
 • Het afstoffen van meubels en spullen.
 • Het overige glaswerk bijhouden.
 • Het wassen van vieze doeken.
 • De uitstraling van de gevel bijhouden.

Bespaar tijd met de juiste hulp

Zoals je ziet valt er nog aardig wat te doen. Natuurlijk kun je dit onder de medewerkers verdelen, maar daar worden zij niet blij van. Ze willen gewoon bezig zijn met hetgeen waarvoor ze werden aangenomen. Ons advies is daarom om ons schoonmaakbedrijf in te schakelen. Je kunt dan samen met ons een compleet schoonmaakplan voor je bedrijf laten maken en je kunt je medewerkers laten doen waar ze écht goed in zijn. Wij zorgen voor de schoonmaak van je bedrijf.

Wist je dat je door ons in te schakelen ook nog eens geld kunt besparen? Je medewerkers blijven namelijk bezig met zaken waarmee geld wordt verdiend. Als zijzelf bezig zijn met de schoonmaak wordt er dus automatisch minder geld verdiend. Op deze manier kun je het inschakelen van ons schoonmaakbedrijf heel goed en eerlijk verantwoorden.

Een schoonmaakplan dat past bij jouw bedrijf

Je kunt het schoonmaakplan zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Naar aanleiding van je wensen wordt er een offerte door ons schoonmaakbedrijf gemaakt. Als die is goedgekeurd, kunnen we meteen aan de slag. Je maakt kennis met onze Toppers en je zult ontdekken hoe flexibel we zijn! Handig voor als je een keer met spoed onze schoonmakers nodig hebt.

Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf in Lelystad

Is jouw bedrijf gevestigd in de provincie Flevoland? Dat komt mooi uit, want dan kunnen wij je snel helpen! Zit je buiten de grenzen van Flevoland, dan wordt het helaas al wat moeilijker om snel te reageren op je spontane schoonmaakklussen. Bedrijven in bijvoorbeeld Dronten, Urk, Emmeloord en Almere profiteren meer van de flexibiliteit die wij te bieden hebben. Wij zijn een schoonmaakbedrijf in Lelystad.

Ons professioneel schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in reguliere schoonmaak, glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud. Hierbij houden wij rekening met bijvoorbeeld het gebruikte gereedschap en schoonmaakmiddelen. We willen in al ons schoonmaakwerk graag duurzaam te werk gaan, zodat het milieu er zo min mogelijk onder lijdt. Wil je meer lezen over ons professioneel schoonmaakbedrijf? Klik dan hier.

Overtuigd? Schakel ons in!

Hebben wij je ervan kunnen overtuigen dat een schoonmaakplan voor je bedrijf beter aan ons uitbesteed kan worden? Dan komen we graag eens vrijblijvend in contact met je. Onze Toppers bespreken je wensen en maken een offerte op maat. We hopen gauw wat van je te horen!

Afbeelding

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »