Zoeken

Schoonmaker

Schoonmaker

Door onze schoonmaker kun jij:

  • zeker zijn van specialistische schoonmaak
  • uitgaan van een schoonmaakbedrijf dat met je meedenkt
  • erop vertrouwen dat wij veiligheid altijd voorop stellen
  • verzekerd zijn van een stralend schoon resultaat
  • bezig zijn met de werkzaamheden waarvoor je in dienst bent

Met andere woorden: onze schoonmaker zorgt voor topresultaat!

Ben je voor je bedrijf op zoek naar een schoonmaker? Zoek niet verder! Top & Top kan je helpen met het kleine en grote schoonmaakwerk binnen je bedrijf. We maken kantoren schoon, winkels, hotels en eigenlijk alle bedrijven die liever focussen op hun eigen werkzaamheden. Een schoonmaker van Top & Top werkt grondig, secuur en maakt schoon wanneer het jou uitkomt. Heb je met spoed een schoonmaker nodig in verband met een belangrijke meeting? Dan zijn wij flexibel genoeg om met jou mee te bewegen.

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »

Wat doet een schoonmaker van Top & Top?

Een schoonmaker van Top & Top kan veel voor je betekenen. Van het afstoffen, stofzuigen en dweilen tot het reinigen van de toiletten. Dit noemen wij de reguliere schoonmaak en onze schoonmakers zijn trots op het stralende resultaat dat ze elke dag weer opnieuw kunnen laten zien.

We hebben ook ramenwassers in dienst. Zij zijn voornamelijk bezig om al je ramen, van binnen en buiten, schoon te maken. Een schoonmaker die gespecialiseerd is in het ramen wassen, weet alles van streeploos reinigen, veiligheid en de speciale gereedschappen die daarbij komen kijken, bijvoorbeeld voor het ramen wassen op hoogte. Een ramenwasser van Top & Top is een schoonmaker eerste klas!

Daarnaast bieden wij ook gevelreiniging aan. Een schoonmaker die zich daarmee bezighoudt, weet heel goed wat je gevel aankan en wat niet, voor wat betreft de gebruikte schoonmaakmiddelen en hoge druk. Wel zo handig, want je wilt natuurlijk geen beschadigde gevel! Een schoonmaker in de gevelreiniging is daarom een echte specialist, die precies weet wat hij doet.

Natuurlijk geldt dat ook voor een schoonmaker die het vloeronderhoud doet. Er zijn ‘tig’ verschillende vloeren en niet elke vloer is geschikt voor elk schoonmaakmiddel. De schoonmaker van Top & Top weet wat goed voor je vloer is en waar deze juist niet tegen kan.

Consistent schoonmaakwerk

De resultaten van alle schoonmaakwerken zijn bij Top & Top uiterst consistent. Dat wil zeggen dat je ervan uit kunt gaan dat onze schoonmakers telkens dezelfde kwaliteit schoonmaakwerk behalen. Heb je speciale schoonmaakwensen binnen je bedrijf? Dan doen wij ook daar ons uiterste best om een consistent schoon resultaat te behalen – elke keer dat we langskomen.

Schoonmaker in Lelystad en omgeving

Ben je op zoek naar een schoonmaker in Lelystad voor het schoonmaken van jouw kantoor? Dan ben je bij ons aan het goede adres. In Lelystad, Almere, Dronten en nog veel meer steden helpen wij al veel verschillende bedrijven met hun schoonmaak. Wij staan voor deze bedrijven klaar volgens een vast schema én wanneer zij ons met spoed nodig hebben.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een schoonmaker?

Bij het kiezen van een schoonmaker is het belangrijk om op een aantal punten te letten. Dit kan je helpen om de juiste schoonmaker te kiezen:

Een schoonmaker voor bedrijven

Top & Top maakt uitsluitend schoon voor bedrijven. Je kunt een schoonmaker van Top & Top dus niet inhuren voor de huishoudelijke schoonmaak van je eigen woning. Bedrijven – groot of klein – helpen we daarentegen graag verder. Vraag gerust naar een offerte op maat, dan kunnen we je wensen doorspreken onder het genot van een kop koffie. Uiteraard kunnen we je wensen en vragen ook telefonisch doornemen als je dat liever hebt.

Afbeelding

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »