Zoeken

Schoonmaakbedrijf Flevoland

Schoonmaakbedrijf Flevoland

Kies je voor Top & Top Schoonmaak, dan kies je voor een betrouwbare partner met ruime ervaring in alle facetten van de schoonmaak. Wij verzorgen al voor vele bedrijven door heel Flevoland de reguliere schoonmaak, gevelreiniging, glasbewassing en specialistische reiniging. Voor al je schoonmaakvragen hebben wij de juiste oplossing en voeren ze graag voor je uit. Mogen we jou ook helpen?

Toppers met meer 10 jaar ervaring

Het spreekt voor zich dat je graag werkt in een schoon en opgeruimd kantoor. Dat is niet alleen prettig maar ook bewezen efficiënt! Daarnaast ontvang je gasten en klanten natuurlijk ook liever in een representatieve ruimte. Ontbreekt het je aan tijd of kennis om het schoonmaakwerk uit te voeren? Laat Top & Top Schoonmaak je hier dan bij helpen. Wij zijn hét schoonmaakbedrijf van Flevoland. Waarom? Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met schoonmaakwerk in Flevoland en daarbuiten. Met een grote variatie aan klanten weten wij daarom precies hoe je een bepaald type bedrijf het beste schoonmaakt. Daarnaast werken wij alleen met de beste middelen, materialen en mensen.

Alles onder één dak

Naast het reguliere schoonmaakwerk dat we graag uit handen nemen voor schoonmaakbedrijven in Flevoland zijn wij ook gespecialiseerd in glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud. Jij hebt al genoeg aan je hoofd, daarom maken wij het makkelijk voor je. Top & Top Schoonmaak bied je graag het volledige pakket schoonmaak mogelijkheden aan. Je wilt naast een glanzende vloer natuurlijk ook kraakheldere ramen en een mooie schone gevel. Geen probleem! Met één mail of telefoontje regelen we het voor je, sporadisch of structureel. We passen het schoonmaak en onderhoudsprogramma altijd aan op jouw wensen.

Meer dan schoonmaak

Voor schoonmaakbedrijven in Flevoland bieden we niet alleen schoonmaak, glasbewassing en specialistische reiniging. We zijn je ook graag van dienst met kantinewerkzaamheden. Verzorg jij de lunch voor je medewerkers? Laat ons je helpen! De toppers van Top & Top Schoonmaak zetten graag de lunch voor je op tafel. Terwijl je collega’s genieten van hun welverdiende pauze, kunnen wij mooi het kantoor weer spic en span maken. Zo hoeft er ook niemand te telefoneren met het geluid van de stofzuiger op de achtergrond. Als iedereen uitgegeten is kunnen zij aanschuiven aan een schoon bureau. Natuurlijk ruimen wij af en maken de kantine weer schoon. Nog een laatste toiletronde en onze topper kan weer met een voldaan gevoel naar huis en jouw bedrijf is de klok rond mooi schoon!

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »

Schoonmaakwerk is maatwerk. We stellen altijd een plan op vanuit jouw behoeften. Kies je voor schoonmaak tijdens kantooruren om de schoonbeleving in het bedrijf te verhogen? Of heb je juist liever dat we het schoonmaakwerk uitvoeren buiten kantooruren zodat we niemand in de weg lopen? Het is geheel aan jou. Top & Top Schoonmaak zorgt ervoor dat jouw bedrijf ten alle tijden schoon en netjes is, van de vloeren, bureaus’s, ramen tot aan het plafond. Elk hoekje en kiertje wordt meegepakt zodat jouw medewerkers efficiënt kunnen werken en jouw pand altijd representatief is voor bezoekers. Neem contact met ons op, dan maken we samen een schoonmaakplan op maat voor je bedrijf.

Afbeelding

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »