Zoeken

Schoonmaakbedrijf Almere

Schoonmaakbedrijf Almere

  • Systematische controle
  • We zijn flexibel en helpen graag bij andere werkzaamheden
  • Werken alleen met de beste mensen en materialen
  • We blijven ons ontwikkelen en doen altijd wat met jouw feedback
  • Al jarenlang actief in Almere

Schoonmaakbedrijf Almere

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Almere? Bij Top & Top Schoonmaak ben je aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar leveren wij kwaliteit op het gebied van schoonmaak en schoonmaakdiensten. Niet voor niets vind je ons inmiddels door heel Flevoland (en daarbuiten).

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »

Onze schoonmaakdiensten in Almere

Schoonmaken is best een klus en iets dat je daarom liever uit handen geeft. Maar wel aan betrouwbare professionals. Schoonmakers die van aanpakken weten en zorgen voor heerlijk frisse en schone werkplekken. Daar staan wij in Almere en daarbuiten om bekend en maken om die reden al bij vele bedrijven schoon. Naast de reguliere schoonmaak, hebben wij ook vakkundige glazenwassers in dienst die bij jouw kantoor de glasbewassing kunnen verzorgen. Ook kun je bij ons terecht voor gevelreiniging en vloeronderhoud.

Reguliere schoonmaak

Van zorginstellingen tot showrooms van autobedrijven, wij verzorgen de schoonmaak in de meest uiteenlopende sectoren en gebouwen. Ons schoonmaakbedrijf opereert vanuit Lelystad, maar heeft ook in Almere vele toppers rondlopen. Zij zorgen voor een uitstekende reiniging van uw bedrijf.

Glazenwassers

Onze professionele glazenwassers uit Lelystad wassen de ramen van binnen en buiten met de juiste technieken en materialen. Zo is jouw werkplek niet alleen altijd fris, maar ook helder en representatief. Bij Top & Top Schoonmaak doen we de glasbewassing met osmosewater. Dit water zorgt ervoor dat er geen vlekken of strepen achterblijven op de ramen en het is beter voor het milieu. Naast het wassen van de ramen, nemen onze toppers ook de kozijnen en waar nodig het glas van roltrappen en liften mee.

Gevel schoonmaken

Elke gevel heeft een andere aanpak nodig. Er zijn gevels die met krachtige hogedrukreinigers schoongemaakt moeten worden en er zijn gevels die een meer subtiele, handmatige aanpak vereisen. Daar draaien wij ons hand niet voor om. Van te voren bespreken we met jou ons plan van aanpak om je gevel schoon te maken. Uiteraard geven we ook ruim op tijd aan wanneer we langskomen, zodat je daar eventueel rekening mee kunt houden. Zie je in Almere dan ook een schone en stralende gevel? Grote kans dat wij dan langs zijn geweest.

Vloeronderhoud

Het schoonmaken en reinigen van vloeren is specialistisch werk. Elke vloer vergt zijn eigen aanpak. Een houten vloer behandel je met andere materialen dan een natuurstenenvloer. Onze schoonmaakspecialisten weten precies hoe ze de vloeren het beste onder handen kunnen nemen. Dus verdient jouw vloer op kantoor een grondige schoonmaakbeurt? Neem contact met ons op.

Afbeelding

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Almere? Kies voor Top & Top Schoonmaak

Dus heb je interesse in één of meerdere schoonmaakdiensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag langs en gaan als volgt te werk:

Stap 1: Persoonlijke kennismaking

Na het eerste contactmoment via de telefoon, het contactformulier of de e-mail plannen wij zo snel mogelijk een afspraak met je in om elkaar te ontmoeten en te leren kennen. Met elkaar brengen we de wensen en behoeften in kaart.

Stap 2: Werkplan op maat

Na de kennismaking stellen wij een helder en concreet werkplan en een offerte op.

Stap 3: Aan de slag

Schoonmaak offerte en werkplan akkoord? Dan spreken we samen een datum af waarop onze toppers bij jouw bedrijf in Almere aan de slag gaan.

Stap 4: Altijd aandacht voor jou

Wij werken graag voor en samen mét onze klanten. Wij doen uiteraard wat wij beloven en zijn daarnaast altijd flexibel. Want heb jij onvoorzien en onverwachts extra schoonmaakwerk? Wij gaan je helpen. Want daar staan wij als schoonmaakbedrijf voor: aandacht voor jou.

Voor meer informatie over het juiste schoonmaakbedrijf in Almere bel je naar: 0320 230 076 of stuur een e-mail naar info@topentop.nl.

Afbeelding

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »