Zoeken

Schoonmaakbedrijf Harderwijk

Schoonmaakbedrijf Harderwijk

Harderwijk opgelet! Zoek je een schoonmaakbedrijf dat afspraken nakomt, grondig te werk gaat, betaalbaar is en bovendien jouw werknemers gelukkig(er) maakt? Dan zit je goed. Geef ons heel even de tijd om helder uiteen te zetten waarom Top & Top Schoonmaak het schoonmaakbedrijf van Harderwijk is. Wij nemen jouw schoonmaakwerkzaamheden graag uit handen.

Onze toppers zorgen voor jouw toppers

Een van de geluksmomenten in het leven is een schoon, opgeruimd en fris kantoor binnenstappen. Je weet het gelijk! De schoonmaker is weer langs geweest. Je kantoor, het sanitair, de hal, de vergaderzaal… hier kun je (je) mensen weer zonder schaamte ontvangen. Je loopt door je frisse kantoor, langs de opgeruimde en schone bureaus en dan valt het je op: de schoonmaker heeft ook nog even de planten water gegeven en de keukenkastjes van binnen en buiten gesopt. Wauw! Dat is nog eens goed begin van je werkdag. Onze schoonmakers zorgen inmiddels in heel Harderwijk voor deze geluksmomenten. Kies daaro, voor Top & Top Schoonmaak, het schoonmaakbedrijf van Harderwijk.

Glazenwassers die verder kijken

Onze glazenwassers kunnen er overigens ook wat van! Natuurlijk zijn de ramen van jouw gebouw en kantoorpand van binnen en buiten streeploos schoon als onze toppers zijn geweest, maar het valt je ook op dat ze het naambord aan de gevel en de ramen van de trappen en liften hebben meegenomen. Dat is nog eens een aangename verrassing.

Vloerspecialisten die met elke vieze vloer de vloer aanvegen

Gewapend met de professionele machines (en een hoop kennis en ervaring) komen onze andere toppers eens in de zoveel tijd bij jou op kantoor in Harderwijk de vloeren reinigen. Voor de stenen vloeren gebruiken ze vanzelfsprekend weer andere machines dan voor het tapijt, maar zelfs in het reinigen en de bijbehorende machines van de verschillende stenen vloeren zit verschil. Sommige stenen vloeren vragen om een stevige aanpak, terwijl andere stenen vloeren, denk aan marmer, juist heel secuur geslepen moeten worden om ze weer te laten stralen. Geen zorgen! Je kunt met een gerust hart de vloerreiniging aan onze experts overlaten.

Van binnen én van buiten

Binnen alles spic en span, de ramen en vloeren blinken… nu de gevel nog. Je raadt het al. Ook van gevelreiniging hebben wij verstand. Dat doen we dan ook al heel wat jaren. Bij meerdere kantoren in Harderwijk waar wij schoonmaken, verzorgen wij ook de gevelreiniging. Aan sommige gevels lijkt geen eer meer te behalen, totdat onze geveldeskundigen zijn geweest, gewapend met onze extra krachtige hogedrukreinigers. Als ze klaar zijn is je pand weer als nieuw. Al geldt ook hier dat elke gevel zijn eigen aanpak vereist.

Schoonmakers van naam

Je leest het: bij Top & Top schoonmaak werken toppers. Stuk voor stuk schoonmakers van naam! Mensen die meedenken en jou het schoonmaakwerk graag uit handen nemen.
Top & Top Schoonmaak is daarom hét schoonmaakbedrijf van Harderwijk.

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »

Onze schoonmakers in Harderwijk staan voor je klaar

Dus als je in Harderwijk verlegen zit of op zoek bent naar een echt goed en betrouwbaar schoonmaakbedrijf, bel (0320-230076) of mail (info@topentop.nl) ons dan. We komen dan graag langs om ons nog uitgebreider aan je voor te stellen. Onze thuisbasis is Lelystad en ligt slechts op 25 kilometer afstand van de binnenstad van Harderwijk, dus we zijn er in no-time. Samen kijken we naar wat er moet gebeuren om ook jouw medewerkers gelukkig(er) te maken. We stellen vervolgens een werkplan en offerte op en als jij er klaar voor bent, zijn wij dat ook.

Afbeelding

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »