Zoeken

Professionele ramenreiniging

Professionele ramenreiniging

Tips voor onderhoud

Om de ramen zo lang mogelijk schoon te houden, hebben we enkele handige tips

  • Regelmatig stof en vuil van de ramen verwijderen met een zachte doek of plumeau voorkomt ophoping en maakt het reinigen gemakkelijker.
  • Professionele reiniging van de ramen minstens twee keer per jaar verwijdert effectief hardnekkig vuil en vlekken.
  • Houd de raamkozijnen en -randen goed schoon om te voorkomen dat vuil zich ophoopt en op het glas terechtkomt.

Heldere en schone ramen maken een groot verschil voor het uiterlijk van elk gebouw, of het nu een woonhuis, een kantoor of een winkel is. Onze ramenwassers zorgen er graag voor dat ze de hoogste kwaliteit service aanbieden, zodat de ramen altijd sprankelend schoon zijn.

Top en Top is al jarenlang een betrouwbare naam in professionele ramenreiniging. Onze ervaring en kennis zorgen ervoor dat we elke klus aankunnen, groot of klein. Onze glazenwassers hebben veel ervaring en zijn getraind in de nieuwste schoonmaaktechnieken. Ze weten welk glas welke behandeling nodig heeft en gebruiken de juiste producten en methoden zonder schade te veroorzaken. We hechten veel waarde aan het milieu, dus de ramen worden op een duurzame manier gereinigd.

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »

Veilig ramenwassen

Veiligheid is voor ons ook erg belangrijk. Onze glazenwassers zijn goed getraind in veilige werkmethoden. Of het nu om ramen op de begane grond of op grote hoogte gaat, wij zorgen ervoor dat het veilig gebeurt.

We begrijpen dan ook dat elke klant andere behoeften heeft. Daarom bieden we flexibele diensten aan die zijn afgestemd op specifieke eisen. Of je nu wekelijkse, maandelijkse of eenmalige reiniging nodig heeft. De klant staat bij ons centraal. We luisteren naar alle wensen en zorgen ervoor dat de diensten hierop zijn afgestemd. Onze ramenwassers gaan pas weg wanneer je volledig tevreden bent met het eindresultaat.

Contact opnemen?

Wil jij stralend schone ramen? Neem dan contact op met ons en we kijken meteen hoe wij je kunnen helpen. Of je nou een eenmalige schoonmaakbeurt nodig hebt of op zoek bent naar een langdurige samenwerking, wij staan voor alle vragen. Bel 0320-230076, stuur een e-mail of vul het contactformulier in.

Afbeelding

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »