Zoeken

Werken bij Top & Top Schoonmaak

Werken bij Top & Top Schoonmaak

  • Veel vrijheid
  • Goed salaris
  • Top collega’s!

Vacature schoonmaker

Ben je op zoek naar een schoonmaak baan? Kom dan werken bij Top & Top Schoonmaak! Waarom? Omdat wij een betrokken en gezellig familiebedrijf zijn waar jij centraal staat. We vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij Top & Top. Daarom staat de deur voor onze collega’s - of zoals wij ze noemen: onze toppers- altijd open! Voor een goed gesprek en een lekker kopje koffie. We hebben meerdere openstaande vacatures voor schoonmaakwerk.

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »

Schoonmaak baan met goed salaris

Met een baan als schoonmaker bij Top & Top Schoonmaak heb je goeie verdiensten (minimaal € 11,83 per uur als je 21 jaar of ouder bent) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een pensioenregeling). Je krijgt er ook veel voor terug in de vorm van complimenten voor je harde werk en inzet! Wij zorgen voor jou. We streven er ook altijd naar om onze toppers een vast contract te bieden. Oprechte interesse in jou als mens, een luisterend oor en een helpende hand zit in ons DNA verankerd. Laat Top & Top jouw veilige thuisbasis zijn.

Dichtbij huis

Omdat we bij Top & Top aandacht hebben voor jou (en onze klanten) zorgen we ervoor dat onze toppers komen te werken op een locatie die bij hen past. Werk je graag op fietsafstand van huis? Dan gaan we opzoek naar een locatie die vlakbij huis voor je is. Kom je uit de (woon)zorg waar je veel contact had met mensen en vind je dit fijn? Dan koppelen we je bijvoorbeeld aan een zorginstelling. Maar ook als je het juist fijn vindt om lekker op pad te gaan hebben we werk voor je, natuurlijk mag je dan ook gebruik maken van onze bedrijfsauto’s.

Veel vrijheid en flexibele werktijden

Wat je ook bij ons krijgt is vrijheid. Vrijheid zoals in veel vrije tijd, want je bouwt over elk gewerkt uur ook verlofuren op. Maar ook vrijheid in je werk. Je bepaalt namelijk voor een groot gedeelte zelf hoe jij je werk indeelt. Je komt op veel verschillende locaties wat veel afwisseling met zich meebrengt. Kunnen dingen sneller, slimmer of beter? Ook daarin krijg jij alle ruimte om mee te denken, sterker nog: dat juichen we alleen maar toe.

Top & Top Schoonmaak, meer dan een werkgever

Zonder jou geen Top & Top. Daarom hebben wij veiligheid hoog in het vaandel staan. En dan bedoelen wij niet alleen de veiligheid op onze werklocaties. We willen je een veilige thuisbasis bieden. Voor welke vraag of dilemma dan ook. We zijn meer dan een werkgever alleen. Alleen samen bereiken we meer en komen wij verder.

Afbeelding

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »