Zoeken

Schoonmaakwerk Almere

Schoonmaakwerk Almere

  • Schoonmaakwerk in Almere en omgeving
  • Een topteam waar jij je thuis voelt
  • Mooie verdiensten en goeie regelingen

Schoonmaak vacatures Almere

Wil jij lekker aan de slag in de schoonmaak in Almere? Kom dan werken bij Top & Top Schoonmaak! Je krijgt een leuke baan met veel vrijheid en top collega’s. Daarnaast krijg je bij Top & Top altijd waardering voor je werk en een werkgever met een luisterend oor. De koffie – en wij – staan altijd voor je klaar op kantoor.

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »

Schoonmaakbaan Almere

Of je nou op zoekt bent naar werk overdag of ’s avonds, er is bij ons veel mogelijk. Voor ons is het belangrijkste dat jij je goed voelt en plezier hebt in je werk. Daar gaan we voor. Wij hebben openstaande vacatures door heel Flevoland, dus ook in Almere. Afhankelijk van wat jij wenst qua werktijden, uren en mogelijkheden kijken we samen welke locaties bij jou passen.

Schoonmaakwerk in Almere, met of zonder ervaring

Bij Top & Top hebben we ruimte voor iedereen, met of zonder ervaring ben je welkom bij ons. Wat wij belangrijker vinden is dat jij je goed voelt en inzet toont. Je krijgt van ons dan de mogelijkheid tot een opleiding en om je door te ontwikkelen.

Begin je nieuwe schoonmaakbaan in Almere bij Top & Top Schoonmaak

Bij Top & Top Schoonmaak krijg je naast een leuke schoonmaakbaan in Almere, een goed salaris van minimaal € 11,83 per uur als je 21 jaar of ouder bent, een fijne werkgever die het belangrijk vindt dat je je top voelt. Je krijgt veel vrijheid in hoe jij je werktijden en vakantiedagen indeelt, een flexibele baan dus!

Afbeelding

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »