Zoeken

Top & Top sponsort jeugdteam 19-1 van Unicum

Vanaf dit seizoen prijkt de naam van Top & Top schoonmaak op de kleding van voetbal vereniging Unicum uit Lelystad. Het Lelystadse schoonmaakbedrijf sponsort in ieder geval de komende twee jaar het team 19-1 (jongens t/m 19 jaar).

Trainer van dit team en tevens ambulant objectleider bij Top & Top, Steve van Abeelen, is trots! “Mijn team bestaat uit 18 gedreven jongens. We zijn goed en werken daar ook hard voor. Aan de andere kant zijn we bescheiden en kritisch, niet op de laatste plaats op onszelf. Die bescheidenheid, het harde werken en elkaar scherp houden, zie ik ook terug op het werk bij Top & Top. En dus vond ik in mijn eigen werkgever een passende sponsor, juist voor dit team.”

Michael Top, directeur van Top & Top, reageerde enthousiast op de vraag van zijn medewerker om Unicum te helpen en besloot om de voetbalvereniging financieel te ondersteunen. “We dragen graag ons steentje bij aan en in Lelystad. Zo sponsoren we een hockeyteam, al eerder een wielerteam en ook het afgelopen en aankomende Sea Bottom festival.” Top & Top tekende met Unicum een sponsorcontract voor 2 jaar. Met de bijdrage kon het team 19-1 jassen en inloop-shirts aanschaffen.

De keuze voor Unicum had echter niet zoveel te maken met de liefde voor voetbal. “Dat komt echt door Steve”, verklaart Michael. “Bij Top & Top zijn de medewerkers ons grootste goed. We zijn ongelooflijk trots op onze mensen en helpen ze op deze manier niet alleen op het werk, maar ook daarbuiten.”

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »