Zoeken

Top & Top Schoonmaak en Het Flevo-landschap

Schoonmaken tussen bijzondere dieren

- Onze toppers komen op heel bijzondere plekken. Van showrooms met dure sportauto’s tot aan zorgboerderijen. Zo maken wij ook schoon bij natuurorganisatie Het Flevo-landschap. Deze stichting beheert ruim 50 natuurgebieden in Flevoland, waaronder werelderfgoed Schokland, de Lepelaarplassen en Natuurpark Lelystad. In laatstgenoemde staat het hoofdkantoor. Meerdere keren per week maken onze topper Esther en haar collega daar de kantoren van de medewerkers en het bezoekerscentrum schoon.

Werken met een prachtig uitzicht

“De rust en de prachtige natuur…ik kan daar echt van genieten”, zegt Esther. “Dat begint al op de weg hier naar toe. Ik kom dan langs of door gebieden waar de dieren leven, zoals edelherten, wisenten en zwijnen. Ook heb ik al een paar keer een eland gespot en dat schijnt, vanwege de schuwheid van die dieren en de grootte van het gebied, vrij lastig te zijn. We zijn hier vaak ’s avonds aan het werk. De medewerkers zijn dan al naar huis. Dan is het hier echt stil en rustig. Een enkele keer word je opgeschrikt door het geluid van een dier dat ergens in het park van zich laat horen. Of er komt een bijzondere vogel voorbij vliegen. En dat uitzicht hè; dat is toch prachtig?!”

Spinrag en modderpoten

Top & Top verzorgt al jaren de schoonmaak bij de natuurorgansatie. “En we zijn secuur hoor”, vervolgt Esther. “Randjes, richels, we nemen alles mee. Ten opzichte van andere plekken waar we schoonmaken, vind je hier relatief veel spinrag. Wat wil je ook in deze omgeving. Maar ook dat is geen probleem. Ragebol en stofzuiger erbij, dan is het zo weg. Ook vind je hier ook veel modder op de vloer. Zeker in het kantoor waar de boswachters (red. beheerders) zich verzamelen voor de koffie of lunch. Die komen natuurlijk regelmatig met modderpoten binnenlopen.”

Top & Top Schoonmaak en Het Flevo-landschap

Bij Het Flevo-landschap verzorgt Top &Top het volgende schoonmaakwerk:

  • bureau’s schoonmaken
  • stofzuigen
  • dweilen
  • keuken schoonmaken
  • sanitair schoonmaken
  • bezoekerscentrum schoonmaken
  • glasbewassing

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »