Zoeken

Schoonmaakbedrijf Harderwijk

Schoonmaakbedrijf Harderwijk

  • Uitstekende reiniging
  • Systematische controle
  • Flexibel (we helpen graag met andere werkzaamheden)
  • Onze mensen zijn echte vakmensen
  • Wij werken uitsluitend met professionele materialen
  • Wij willen ons blijven ontwikkelen en zijn daarom niet bang voor feedback
  • Wij zijn al jarenlang actief in Harderwijk

Schoonmaakbedrijf Harderwijk

Ben je opzoek naar een schoonmaakbedrijf in Harderwijk? Dan ben je bij Top & Top Schoonmaak aan het juiste adres. Van het schoonmaken van kantoren tot glasbewassing en van gevelreiniging tot vloeronderhoud, al meer dan 20 jaar verzorgen onze schoonmakers de schoonmaak van vele bedrijven van binnen en van buiten en van top tot teen.

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »

Schoonmaakdiensten in Harderwijk

Voor zowel klanten als medewerkers is het een genot om een schoon, fris en opgeruimd kantoor binnen te stappen. Het werkt prettiger en ook aan jouw klanten laat je zien dat jij gaat voor kwaliteit. Toch kost schoonmaak best wat tijd. Bij Top & Top werken professionele en betrouwbare vakmensen die deze routinematige klus je graag uit handen nemen. Onze toppers weten van aanpakken en werken alleen met de beste schoonmaakmiddelen en -materialen. Naast de reguliere schoonmaak hebben wij ook glazenwassers en specialisten voor gevelreiniging en vloeronderhoud rondlopen.

Schoonmaak

Wij maken schoon bij vele bedrijven, zorginstellingen, (middelbare) scholen en autoshowrooms en zijn daarbij voornamelijk actief in Flevoland (met onze basis in Lelystad), maar omdat onze toppers iedere dag bij onze klanten het verschil maken, hebben vele bedrijven uit Harderwijk en omstreken ons inmiddels ook gevonden. Onze toppers bekommeren zich ook graag over jouw bedrijf. Dat kan tijdens kantooruren, maar onze schoonmakers gaan desgewenst ook buiten kantooruren voor je aan de slag.

Glazenwassers

Heb je een glazenwasser nodig in Harderwijk? Ook dan zit je bij Top & Top Schoonmaak goed. Onze glazenwassers zijn echte professionals en werken al jarenlang op grote hoogte. Met de juiste materialen en technieken zorgen zij ervoor dat jouw ramen er van binnen en buiten helder en representatief uitzien. Bij de glasbewassing maken wij gebruik van osmosewater. Osmosewater is water waar geen zout of mineralen in zit, waardoor er geen strepen of vlekken achterblijven op de ramen. Naast het wassen van de ramen, nemen onze glazenwassers waar nodig ook de kozijnen of de glazen van roltrappen en liften mee.

Gevelreiniging

De gevel is het eerste dat mensen zien als ze jouw bedrijf, winkel, school of instelling bezoeken. Het is daarmee het visitekaartje van je bedrijf. Daarom is het belangrijk dat jouw gevel er piekfijn uitziet en regelmatig wordt meegenomen in de schoonmaak. Elke gevel heeft zijn eigen aanpak nodig. Er zijn muren die je met een krachtige hogedrukreiniger behandelt, maar ook gevels die een meer subtiele aanpak vereisen. Voor onze gevelreinigingsspecialisten is dit geen enkel probleem. Zij hebben de nodige ervaring met diverse gevels en laten elke bedrijf van buiten weer stralen.

Vloeronderhoud

Het onderhoud en reinigen van een vloer is een vak apart. Ook daarvoor heeft Top & Top Schoonmaak specialisten rondlopen die precies weten hoe ze een houten, marmeren of stenen vloer moeten behandelen. Daarbij beschikken wij over een arsenaal aan machines die geschikt zijn voor diverse vloertypen. Onze toppers krijgen elke vloer weer mooi én schoon. Dus is jouw vloer toe aan een grondige schoonmaakbeurt? Neem dan contact met ons op.

Afbeelding

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Harderwijk?

Dan zit je goed bij Top & Top Schoonmaak. Inmiddels zijn wij een begrip in Harderwijk en omstreken en gaan ook graag voor jou aan de slag. Hebben wij jouw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag langs en dit is wat je dan van ons kunt verwachten:

Stap 1: Persoonlijke kennismaking

We komen langs in Harderwijk om kennis te maken met jou en het schoon te maken “object”. Tijdens dit gesprek brengen wij jouw wensen en behoeften in kaart.

Stap 2: Werkplan op maat

Na de kennismaking ontvang je van ons een offerte én een werkplan, zodat je weet hoe wij te werk gaan.

Stap 3: Aan de slag

Wanneer jij akkoord bent met de offerte en het werkplan, spreken we samen een startdatum af.

Stap 4: Altijd aandacht voor jou

Als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Daar werken we hard aan.
Wij doen wat wij beloven en we doen meer! Wij staan namelijk altijd voor je klaar als er onverwachts, onvoorzien of extra schoonmaakwerk is. Onze toppers helpen je ook dan graag uit de brand.

Wil je meer informatie over het juiste schoonmaakbedrijf in Harderwijk? Bel dan naar 0320 230 076. Of stuur een e-mail naar info@topentop.nl.

Afbeelding

Tijd voor een verfrissend gesprek?

Neem contact op »