Diensten

Schoonmaak

Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf in Flevoland en richten ons op zowel grote als kleine schoonmaakprojecten. Waar gewerkt wordt, ontstaat stof en vuil. Onze vakbekwame schoonmakers zorgen ervoor dat uw werkruimtes schoon en representatief zijn. Onze medewerkers hebben oog voor detail en werken volgens een programma waarin afspraken voor de dagelijkse of wekelijkse schoonmaakwerkzaamheden worden vastgelegd. Wij maken kantoren steeds vaker schoon tijdens kantoortijden. Hierdoor zijn wij meer betrokken bij uw bedrijf en kunnen wij beter inspringen op uw wensen. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u en uw medewerkers in een schone en prettige omgeving kunnen werken.


Glasbewassing en gevelreiniging

Wij zijn het adres voor glasbewassing voor binnen- en buitenglas. De zeemwerkzaamheden die wij uitvoeren zijn zeer divers, van het lappen van kantoorramen tot het reinigen van roltrappen en liften. Wij maken graag afspraken over een frequente reiniging, zodat uw glas het hele jaar schoon blijft.


Vloerreiniging

Wij zijn experts in het reinigen en behandelen van diverse soorten vloeren, zoals linoleum, natuursteen en parket. Daarnaast reinigen wij tapijt en zijn wij het adres voor het slijpen en polijsten van marmeren vloeren, het strippen en conserveren van linoleumvloeren en het reinigen van siergrindvloeren. Wij hebben veel ervaring op het gebied van vloerreiniging en beschikken over de juiste (professionele) machines en materialen.


VVE

Bent u verantwoordelijk voor de schoonmaak en het onderhoud van een gemeenschappelijk pand of gemeenschappelijke ruimtes? Wij nemen u graag het werk uit handen. Naast het schoonmaken van onder andere de entree, trappenhuizen, liften en portalen, verrichten wij onderhoudswerkzaamheden. Onze betrokken medewerkers zijn gedreven en ervaren.


Bouwschoonmaak

Wij verzorgen tijdens en na afloop van de bouw schoonmaakwerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan onder andere het wekelijks schoonmaken van de bouwketen, bouwopruimwerkzaamheden en het schoonmaken van panden voor de oplevering. Door de schoonmaak van uw bouwketen aan ons uit te besteden (inclusief de aanvulling van toiletpapier, handzeep en handdoekrollen) bent u verzekerd van een schone werkomgeving voor uw bouwpersoneel. Het regelmatig (op afroep) opruimen van de bouwplaats verhoogt bovendien de veiligheid voor uw medewerkers.


Goed "huismeesterschap"

Het aanvullen van toiletpapier, het bijbestellen van koffie, het vervangen van een kapotte lamp, het bijvullen van EHBO dozen, het koud leggen van ice packs, het repareren van een lekkende kraan, een losse deurklink, het ophangen van een dranger.

Kortom, kleine en vaak storende werkzaamheden, waar u uw medewerkers niet graag mee lastig valt. Maar waar u uw duurbetaalde krachten ook niet voor wilt inzetten. Immers, zij behoren een focus op het werk te houden.

Vanuit het principe "facilitair management gestoeld op goed huismeesterschap" nemen wij deze rol van u over. In combinatie met ons schoonmaakpakket bent u zo verzekerd van een leefbaar en aangenaam pand.

Het leveren van toiletpapier, tissues en andere benodigdheden kunnen wij ook voor u verzorgen. Zo heeft u er helemaal geen omkijken naar.


Projectmanagement

Een interne verhuizing, een verbouwing, het reorganiseren van alle schoonmaak- en facilitaire werkzaamheden, het begeleiden van groot onderhoud, het opstellen van een afval beheerplan en ziekteverzuimregistratie. Op basis van detachering nemen wij u dergelijke projecten uit handen.


Pand/woningbeheer

Het aanstellen van een beheerder voor uw (particuliere) woning of bedrijfspand is eveneens een dienstverlening van TOP & TOP.

Werkzaamheden die wij voor u kunnen verzorgen zijn;